Bay & Bayan Smith
3,8

ozzy-badd
ozzy-badd

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
jolie-pitt birliklteliğinin kaynaı film...güzel ve eğlenceli bir yapım olmuş...iki sağlam aktörde performansları yerinde...ve ben çok eğlendim izlerken...izlenebilir ben 7 verdim...
saykoops
saykoops

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
güzel ve eğlenceli bir film:D
ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hadi ama çocuklar film süperdi aldığı puandna daha iyisini hak ediyor okadar abidik kubidik yüksek puanlı film varki
gs-cakar
gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmi oyuncuların kalitesi kurtarıyor.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
aksiyonla karışık eğlenceli bir film.ben bir an bile sıkılmadım.iki popüler ve seksi oyuncu bir araya gelince iyi iş çıkarmışlar.izlemeye değer.
erdiizbul
erdiizbul

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
gusel hos bı fılm gercekte de evlı olan ıkı cıftın fılmı daha ne olsun tabı gercekte bu kdr aksıyon dolu bı evlılık dııl heee heee
sehzade-3838
sehzade-3838

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon dolu bir filmdi.Harika olmuş,ellerinize sağlık :D
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
para ugruna yapiLmis bir fiLm...
nskmourinho
nskmourinho

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
o kadar gereksiz bir film ki... senaryo cok zorlama a.jolie kaş göz oynatamaktan oyunculuk yapmayı unutmus.brad umarım bir daha böyle bir hata yapmaz
dijital-kalem
dijital-kalem

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film genel anlamda çok iyi olsada sonu hiçte beklediğim gibi çıkmadı, hatta film yarım kaldı diyebilirim. Smithler o kadar adamı yok etti ama o adamları kendilerine gönderen ajan bürlarına ve yöneticilerine sıra gelmedi nedense. Sırf sonu yüzünden 7/10
semahos
semahos

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt Angelina Jolie aşkının başlamsına vesile olmuş filmdir kendisi ayrıcada fena film değildir birbirlerini öldürmeye çalışmaları çok matrakdı birinde bayan Smith bay Smith gerçekten öldürdüğünü sanmıştı
ismail7172
ismail7172

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gereksiz bi film senaryo çok klişe sadece oyunculuk var izlenmeye değmez vakit kaybı...Para harcamışlar emek vermişler pahalı oyuncuları oynatmışlar. Onun için en fazla 5 eder
cronaldo-dark
cronaldo-dark

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tam bir düello gibiydi sıkıcılıktan kesinlikle uzaktı bay smith çok karizmatik ve yakışıklı bayan smith se çok duygusal ve güzel kazanansa her ikisi
elifozcan93
elifozcan93

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izledigim en güzek aksiyonlu filmlerden biri angeline ve brad in oyunculuguna bayıldım..bu film tam bir efsane olmus bence.. çok etkilenmiştim ben bu filmden..bu filmi izledikten sonra ben ve cevremdekiler barad pitt manyagıyla angeline jolie manyagı oldular yane super otesi bisey...
bekomania1903
bekomania1903

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ben beğendim bunun devamı gelse tutulur ...