emreavcar
8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
...'The Bourne Identity' ile macera filmlerine farklı bir soluk kazandırabileceğini kanıtlayan Doug Liman'ın ellerinde hayata geçirilen "Mr. & Mrs. Smith", öncelikle iki başrol oyuncusunun çekiciliği ile dikkat çeken, türü sevenleri cezbeden bir yapım. Aslında baştan sona kaymak gibi akıp giden bir film var. Ancak ilk 1 saatinde, 5 veya 6 sene kadar önce tanışıp evlenen ve zamanla sıradan bir evlilik yaşamaya başlayan Smith çiftinin birbirlerine söyledikleri yalanlarla beraber tetikçi olarak başlarından geçenleri izlerken o kadar keyif alıyorsununuz ki, ikinci yarıda gerçeklerin farkına varıp birbirlerini öldürmeye çalıştıkları zamanlarda ne ilginçtir ki yer yer sıkıcı olmaktan kurtulamıyor. Özellikle açılış sekansı (psikologda geçen dialoglar) ve çiftin kim olduklarının farkına vararak yedikleri 'son akşam yemeği' bir harika. Pitt- Jolie beyazperdede gerçekten de iyi bir uyum sağlamışlar. Herşeye rağmen az çok keyif alacağınıza dair şüpheniz olmasın...(6/10)
Size katılıyorum arkadaşlar. Brat Pitt'e ben de önyargılı yaklaşıyordum başlarda. Ama adam gerçekten rolünün hakkını veriyor. Belli ki çok uğraşıyor ve üstesinden geliyor. O da benim beğendiğim oyuncular arasında yerini aldı.