Bay & Bayan Smith
3,8

senturk_ii
senturk_ii

6 Kasım 2022 tarihinde eklendi
* Merhabalar. Efendim, yayımlandığı günden itibaren, aklıma geldikçe, tebessüm ile izlediğim, güzel - ve de ironik - film`ler arasında'dır da diyebilirim... Teşekkürler ile 'beyaz-perde!... Güzel dilekler ile, yeniden teşekkürlerle. - İsmail İlkkan Şentürk ` /2o22*
Hilal S.
Hilal S.

10 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Beyazperde'den 3.9 alması çok ilginiç.
Efsane bir aksiyon-komedi filmidir. Evet abartılmış kahramanlık dolu çok sahneleri var.Örneği son sahneler... İki kişi bir orduya karşı çatışmada ve sapasağlam çıkıyorlar. Ama yine de Angelina ve Brad Pitt olunca çokta takılmıyorsunuz. Ek olarak akşam yemeği sahnesi de efsanedir. Birbirlerini onca yıl sonra yeniden tanımak bu kadar ancak keyifli olabilirdi.
İzlenmeye kesinlikle değer
Furkan Y.
Furkan Y.

24 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Filmin konusu güzeldi. Jolie ve Pitt'in oyunculukları filme resmen ekstra bir etki katmış. Altyazı ile daha güzel olduğunu düşünüyorum. Orjinal seslerden mahrum kalınmamalı.
saykoops
saykoops

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
güzel ve eğlenceli bir film:D
ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hadi ama çocuklar film süperdi aldığı puandna daha iyisini hak ediyor okadar abidik kubidik yüksek puanlı film varki
gs-cakar
gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmi oyuncuların kalitesi kurtarıyor.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
aksiyonla karışık eğlenceli bir film.ben bir an bile sıkılmadım.iki popüler ve seksi oyuncu bir araya gelince iyi iş çıkarmışlar.izlemeye değer.
erdiizbul
erdiizbul

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
gusel hos bı fılm gercekte de evlı olan ıkı cıftın fılmı daha ne olsun tabı gercekte bu kdr aksıyon dolu bı evlılık dııl heee heee
semahos
semahos

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt Angelina Jolie aşkının başlamsına vesile olmuş filmdir kendisi ayrıcada fena film değildir birbirlerini öldürmeye çalışmaları çok matrakdı birinde bayan Smith bay Smith gerçekten öldürdüğünü sanmıştı
bekomania1903
bekomania1903

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ben beğendim bunun devamı gelse tutulur ...
Actor-Ums
Actor-Ums

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
pitt çiftinin anı olarak bıraktığı sürürkleyici bir film. birbirlerine ulaşamayan evlilikleri pamuk ipliğine bağlı olan bir çiftin yakınlaşma çabası diyebilirz. ama her ikisinin ajan olup birbirlerini öldürmek zorunda kalmaları naturellikten çıkıor.
darklake
darklake

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
yüzünüzde gülmeyle karışık macera dolu bi aksiyon kalmasını istiyorsanız izleyin..fena değil..fazla da bir şey ummadan yalnız..
dilosss
dilosss

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
birbirlerine o kadar uyumlu bi çiftin en az onlar kadar izleyicinin zevkine uyumlu bi yapıtta oynamaları harikaydı..izleyip zevk aldığım harika bi aksiyon..
layd-seda
layd-seda

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Oyuncular ve silah sahneleri dışında çok başarılı değildi..
beck31
beck31

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Cok abartmak dogru olmaz evet ama yinede izlenilebilir nitelikte bir filmdi... Guzeldi