Bay & Bayan Smith
3,8

semahos
semahos

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt Angelina Jolie aşkının başlamsına vesile olmuş filmdir kendisi ayrıcada fena film değildir birbirlerini öldürmeye çalışmaları çok matrakdı birinde bayan Smith bay Smith gerçekten öldürdüğünü sanmıştı
korcane
korcane

11 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
film gayet keyifli bir aksiyon ben begendim filmi iki oyuncuda rolune iyi gitmisler sonları biraz abartılı ama bu komedı aksıyon dada olur artık kesinlikle guzel bir film
yenilige-dogru
yenilige-dogru

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
aksiyonla karışık eğlenceli bir film.ben bir an bile sıkılmadım.iki popüler ve seksi oyuncu bir araya gelince iyi iş çıkarmışlar.izlemeye değer.
Chev
Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hareketli gzl bir aksiyon
mediha199
mediha199

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence hiç sıkılmadan izlenebilecek türden;)
Ilknur K
Ilknur K

23 Haziran 2005 tarihinde eklendi
İki sempatik oyuncu bir araya gelmiş ve harika bir film olmuş aksiyonun içine espri de katılmış eğlenceli bir yapıt olmuş izleyin derim.....
erdiizbul
erdiizbul

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
gusel hos bı fılm gercekte de evlı olan ıkı cıftın fılmı daha ne olsun tabı gercekte bu kdr aksıyon dolu bı evlılık dııl heee heee
layd-seda
layd-seda

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Oyuncular ve silah sahneleri dışında çok başarılı değildi..
jamesbond-2
jamesbond-2

19 Haziran 2005 tarihinde eklendi
MUHTEŞEM BİR FİLM OLMUŞ. DEDİKLERİ KADAR VARMIŞ. HERKES İZLESİN AKSİYON SEVENLER İÇİN MUHTEŞEM BİR FİLM ANGELİNA JOLİE İLE BRAD PİTT’İN OYUNCULUKLARI ÇOK İYİYDİ. 10/8.5 TAN 9 EDER.
ilkerekleme
ilkerekleme

14 Haziran 2005 tarihinde eklendi
film iki ünlü simasına sırtını vererek bol aksiyonlu sahnelerle izleyiciyi etkilemeye çalışmış..bence orta yollu bir filmdi..ama özellikle filmin müzikleri çok iyi...birde biraz senaryoya değinmek gerekirse çok basit olmuş...sonu bence iyi bağlanamamş...şimdiki zamanda bu filmler gerçektender artık Cüneyt Arkın'ın dbile dalga geçeceği tipte...çünkü o kadar adamın içinden çatışma sahnelerinde canlı çıkabilmeleri bence senaryonun azizliği...filmin başrol oyuncusu ölmez kuralı...ama film birden heyecan atmosferi ile tam bireğlencelik olduğunu gösteriyor..onun dışında filmdeki ses ve görüntü efektleride gayet iyi..kısacası iki ünlü simanın hastasıysanız film size göre...
sari_23
sari_23

28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
fragman çok güzel iyi bi aksiyon olacağa benziyorayrıca pitt in o kadar da yeteneksiz bi oyuncu olduğuna inanmıyorum özellikle fightclub ve 12 monkeys performansları çok iyiydi
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok hoş bir film.bu ikisi birbirlerine çok yakışıyorlar gerçekten.izlenmeye değer.
beck31
beck31

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Cok abartmak dogru olmaz evet ama yinede izlenilebilir nitelikte bir filmdi... Guzeldi
gskaltay
gskaltay

11 Haziran 2005 tarihinde eklendi
film beklediğim kadar süper değildi ama iki süper star için kesinlikle izlenir bu filmin devamıda gelicek gibi...(filmdeki dans sahnesi çok iyiydi)
dilosss
dilosss

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
birbirlerine o kadar uyumlu bi çiftin en az onlar kadar izleyicinin zevkine uyumlu bi yapıtta oynamaları harikaydı..izleyip zevk aldığım harika bi aksiyon..