bu film 2004 yapımı ''uçuş planı'' 2005 yapımıdır;) bu film kötü işlenmesi ve tam bi usta eli değmemesi yüzünden vasat görüntü çizmiştir. ama kötü de değil hani;)
Bence güzel ve değişik bir filmdi. Tamam saçma yerleri vardı ama hepimiz biliyor ki bunlar film icabı bölee :) bu aralar sinemalarda izlenebilecek bir film.
Aslında konusu güzeldi filmde gayet güzel ilerliyodu ama işin içine uzaylı zırvaları girince herşey berbat oldu...Julianne Moore da olmasa tam bir zaman kaybı...
aslında bu filmi izlemeyecektim fakat arkaşımfazla ısrar edince gitmek zorunda kaldım.filmi iyiki izlemişim gerald di pego ya çok teşekkür ederim hiç tahmin edemeyeceğim bir seneryo hazırlamış.harikaaaaa
oyuncuların performansı pek kötü değil, senaryo da güzel. ama yönetim kötü. başka birinin elinden daha iyisi çıkabilirdi. ayrıca o insan olmayan şeylerin uzaylı oldukları açıkça belirtilmiyor. yani uzaylı dışında bşaka bir şey olabilirler, "aman ne uzaylısı yaa böyle film mi olur" demeye gerek yok yani. bilim-kurgu severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum, ama bir klasik değil. özellikle o ne idüğü belirsiz şeyler hakkında biraz daha detay verilebilirdi, adamlar meraklandırıp meraklandırıp çok az bilgi vermişler.
bu kadar güzel bir senaryoya sahip olan bir filmin -yapılmayanı yapmak adına- uzaylı saçmalığına başvurmasına ne gerek vardı. Hit olabilecek bir film ancak bu şekilde mahvedilebilirdi. Filmin çekim aşamasında kimse bu işte bir saçmalık var diye düşünmemiş mi acaba?
Julian More olmasa çekilesi film değil aslında. Yine de yarattığı gizem sonuna kadar filmi izlenesi kılıyor. Seyirlik bir Bilim-kurgu denilebilirse de annelerin çocuk sevgisini de işlediğine dikkat edilmeli.
film ve oyunculuk açısından çok güzel bir yapım. konusu çok farklı. düşünülmüş bir konu olduğu belli oluyor. gizemli şehir filmini sevenler bu filmide kesinlikle seveceklerdir. konuları biraz birbirine benziyor çünkü. filmden beklediğiniz herşeyi alıyorsunuz. sadece uzaylı olayı biraz abartılmış diye düşünüyorum. o kadarıda olur. filmi kesinlikle seyredin.