Film iyi bence de ama gerçekten senaryo zayıf. Zayıflığına örnek: julian moore'un doktoru rolündeki gary sinise'ın neredeyse hiç işlevi yok filmde. Uzaylılar tarafından kaçırılma teması çok güzel ve daha da güzeli insanların uzaylılar tarafından alınma anlarının dehşeti. Ayrıca Paramparça Köpekler Aşklar filminden sonra gördüğüm en irkiltici araba kazası da bu filmdeydi. İlk başlarda pek sürükleyici gelmedi ve hatta gereksiz yere uzatıyorlar diye düşündümse de film giderek güzelleşti ve ne yazık ki çok da iyi bağlayamadan bitti. Bence film daha uzun olmalıydı. Julian Mooore ve eşi arasındaki kopukluk daha iyi verilmeliydi. Doktorla olan alaka ve polisle olan mesele daha güzel yansıtılmalıydı. Gene de film iyi ve izlemeye kesinlikle değer.
filmde uzaylılar çok değişik ve gerçekçi biçimde anlatılıyor. bence filmde anlatılan olay yaşanmış bir hikaye bile olabilir.. yıllardır amerikanın uzaylılarla ilgili araştırmaları hatta onlara irtibata dahi geçildiği söylenir durur sonunda içlerinden çıkan biri bunun filminide çekti.. sizi bilmem ama ben olayı bi hikayeden çok belgesel gibi izledim ve tüylerim ürperdi.. galiba 3. tür bizim düşündüğümüzden daha yakınımızda..
film gayet durağan gitse de o uçma sahnelerini bilerek gitseniz bile sinemacak hopluyosunuz. sonu itibariyle biras fazla türk filmimsi olsa da süper filmdi yane şiddetle tavsiye ederim özellikle gece yarısından soora olan seansları tercih ederseniz ve soora eve yürüyerek dönerseniz durmadan sizi yada yannızdakini gökyüzüne çekeceklerini düşünüyorsunuz..
bune ya şaka gibi bi filim.güzel gidiyo garipleşiyo iyi biticek kaliteli bişeyler olacak diyosunuz ama hiçbişi olmuyo hemde hiçbişi.bu filmin sonundan hiçbişi anlamadım yani bu kadının kocasına ne oldu böyle birden havaya uçan kaybolan adamlar ve kadınların uçma sebepleri neydi.niye bu kadar kafamda soru işareti kaldı..bunda bi terslik olmalı..sürükleyici,merak uyandırıyor ama hepsi bu daha fazlası yok.açıkcası zaman kaybı
arkadaşlar film gerçekten sıradışı ve vasatın çok üstünde bence...ama halen anlamadığım şey işkence sahnesindeki uzaylıdan kan gelmesi ve adamın canının yanması...oysa adama mermi isabet edince bile tınlamıyordu...garip bir film...senaryo farklı olsun diye biraz da saçmalamışlar...
Film konu olarak gerçekten güzel ama keşke daha iyi işlenseydi. Sanki film belli bir noktadan sonra kopuyor ve zor toparlanıyor. Uzaylılarla ilgili sahneler çok kötü; iyi kurgulanmamış. Ama bu kadın süper rol yapıyor. Ve Julianne Moore'un oyunculuğu bu filme 8/10 puan vermemi sağladı.
Berbat!!! Yazık olmuş Julian Moore gibi bir oyuncuya. Bu kadar kopuk kopuk, doğru düzgün bir sona ulaşmayan, amaçsız bir filmde oynadığı için... Gizemi çözmek için yola çıkan iki kişi arasında oluşması gereken ilişki kesinlikle seyirciye yansıtılamamış. Son derece yapay kalmış. Ayrıca filmin sonu da inandırıcılaktan uzak. Yani tek bir anne ve baba çocuklarını unutmadılar, deney başarısız oldu diye her şey yine güllük gülistanlık oluyor. Peki burada bir saçmalık yok mu? Madem bu deney çocukla anne arasındaki bağı koparma deneyi, o zaman tüm öbür annelerde başarıya ulaşılmış da, bir tek bu anne üzerinde mi ulaşılamamış? Unutturmak bu kadar kolay mı? Özel bir yöntemleri mi var unutturmak için? Eğer varsa o zaman bu deney yapay yöntemlerle desteklenmiş olur, bu da deneyin doğal olmadığı anlamına gelir. Yok özel bir yöntem yoksa o zaman sadece Telly değil hiçbir anne ve baba çocuğu, varlığını kanıtlayacak nesnel şeyler ortadan yok oldu diye onu unutmaz, var olmamış kabul etmez. Yok yapay bir yöntemle unutturuyorlarsa uzaylılar bu cocukları zaten bu da deney olmaz...ÖFF yani!! Hollywood yine kafa mı buluyor bizimle aklınca yani?
Nasıl bir kaza sahnesidir o bir çok arkadaşın yazdığı gibi sinemada izlediğimde bu filmi ilk yerimiziden sıçramıştık .. Gerilmek istiyorsanız ve gizemli şeylere inanıyorsanız kesinlikle bu filmi izleyin arkadaşlar pişman olmayacaksınız
eger gece evde yalnız kalan ve panık atak belırtılerı olan 19unuzda bı genc kızsanız sakın fılmi gec saatlerde ızlemeyın.çunku;kapılması kolay,nefes alması zor.ızlenılmesı kesınlıkle gereklı.gerek goruntu,gerek konu,gerek oyuncular hepsı cok ıyıydı.sanırım uzun zamandır bu kadar guzel bı seyır anı yasamamıstım
konu çok iyi işkenmiş ve oyuncular da buna oldukça katkıda bulunmuş bence....ve son zaman izlediğim filmler içinde filmin sonunu çok iyi getirmişler...bence izlenmesi gereken bir film......
"Uçuş Planı" filmi ve "The X Files" dizilerinden bir bölüm gibi olmuş. Yani tamamıyle başka senaryolardan etkilenilerek yapılmış gereksiz bir film. Tamamen zaman kaybı. Yan karakterler ve konular arası geçişler çok havada kalmış yeterince insanı inandırmıyor. Tamamen kurgu olduğunu bilerek bir sonraki sahneyi bekliyor ve çok da heyecanlanmıyorsunuz. Sadece çarpışma sahnesi çok gerçekçi olmuş.
Filmi izlerken bu da nerden çıktı, bun nereden geldi hissine çok kapılacaksınız. Senaryoda geçişleri tamamlamak adına olmadık yerde olmadık kişilerin olmadık mekanlarda karşımıza çıkması filmin kalitesini çok düşürüyor. Senaryo güzel ama kurgu berbat . çok eleştirilir ama özetle zaman kaybı .