En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Engin Yüksel
Takipçi
1.469 değerlendirmeler
Takip Et!
2,5
3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
en başta mantık çerçevesinde ilerleyen film her karede can sıkıntısı oluşturuyor. filmin mantığı ve neyi anlatmak istediği bir türlü çözülemiyor. kısacası aldığı puanı sadece oyuncularının gerçekçi davranışlarından ötürü hak ediyor. 10/5 ötesi yok maalesef
Filmde küçük bir kız vardı,kadının oğlunun arkadaşı galiba..İsmi Laureen..Çıkışta yurda dönünceye kadar gördüğümüz her küçük kıza "Laureen" dediğimizi hatırlıyorum. Böyle de bir anısı vardır bende.
...Julianne Moore'un varlığı dahi 'The Forgotten'i kurtarmaya yetmiyor. Julia Roberts'ın "Sleeping with the Enemy- Yatağımdaki Düşman" filmi ile zaten vasat yapımların yönetmeni olduğunu kanıtlamış olan Joseph Ruben'in filmi, seyircisinin ilk 1 saat içerisinde belli bir gerilime ortak etse de seyriğini son yarım saate girerken öyle bir değiştiriyor ki, filmden keyif aldığınız o ilk saat de heba oluyor bir anda. Neden ve nasılın yeterince açıklanmadığı, tatmin edici olmaktan uzak bir finalle noktalanan film sıkılmadan izlense de sonunda "eee, ne oldu şimdi yani?" diyeceğiniz türden bir yapım...(4/10)
filmi büyük umutlarla izlemeye başlamıştım.psikolojik türünde olan filmlere ilgimden ve Julianne Moore tarzını beğenmem bu filmi izlemek için yeterli gelmişti.aslında film de istediğim gibi gizem ve psikoloji ağırlıklı başladı.fakat ilerledikçe tekrarlara ve bana göre mantık dışı bir yola doğru gitmeye başladı.başlangıcı itibariyle güzel olan fakat ortalarından sonuna kadar kusurlu bir film olarak devam etti ve en sonunda filmi bağlamak için iyice saçma bir hal aldı.malasef bu film olmamış.
Gizemli olması çok ilgimi çektiği için izlemek istedim ilk başlarda da güzel merak uyandırıyor fakat sonucun bağlandığı nokta daha farklı ve güzel olabilirdi. Yani senaryosunu pek beğenmedim açıkçası. Bu muydu yani? Dedirtiyor.
Kelimenin tam anlamıyla filmi "fena değil" olarak değerlendirebiliriz.İİ bir hikaye fakat kötü bir senaryo...Filmin sonuna doğru ise tamamen ipler kopmuş we saçmalamaya başlamışlar.Yani başarısız bir film...
bu film 2004 yapımı ''uçuş planı'' 2005 yapımıdır;) bu film kötü işlenmesi ve tam bi usta eli değmemesi yüzünden vasat görüntü çizmiştir. ama kötü de değil hani;)
oyuncuların performansı pek kötü değil, senaryo da güzel. ama yönetim kötü. başka birinin elinden daha iyisi çıkabilirdi. ayrıca o insan olmayan şeylerin uzaylı oldukları açıkça belirtilmiyor. yani uzaylı dışında bşaka bir şey olabilirler, "aman ne uzaylısı yaa böyle film mi olur" demeye gerek yok yani. bilim-kurgu severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum, ama bir klasik değil. özellikle o ne idüğü belirsiz şeyler hakkında biraz daha detay verilebilirdi, adamlar meraklandırıp meraklandırıp çok az bilgi vermişler.
bune ya şaka gibi bi filim.güzel gidiyo garipleşiyo iyi biticek kaliteli bişeyler olacak diyosunuz ama hiçbişi olmuyo hemde hiçbişi.bu filmin sonundan hiçbişi anlamadım yani bu kadının kocasına ne oldu böyle birden havaya uçan kaybolan adamlar ve kadınların uçma sebepleri neydi.niye bu kadar kafamda soru işareti kaldı..bunda bi terslik olmalı..sürükleyici,merak uyandırıyor ama hepsi bu daha fazlası yok.açıkcası zaman kaybı
eger gece evde yalnız kalan ve panık atak belırtılerı olan 19unuzda bı genc kızsanız sakın fılmi gec saatlerde ızlemeyın.çunku;kapılması kolay,nefes alması zor.ızlenılmesı kesınlıkle gereklı.gerek goruntu,gerek konu,gerek oyuncular hepsı cok ıyıydı.sanırım uzun zamandır bu kadar guzel bı seyır anı yasamamıstım
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.