başarısız bir bilim-kurgu denemesi olmuş. herşeyi başaran, dünyayı kurtaran kadın karakterler artık sıkmaya başladı ki biz bu karakterlerin çok başarılı örneklerini gördük-kedi kadın hariç-
ütopik bir gelecekte kötü adamlar ve bir kadın kahraman var. Olmıyor bu kadın kahraman filmleri. Neden zorluyorlar anlamıyor. Koşmaları bile yakışmıyor filme. Fantastiğin dibine vuralaım belki ordan kurtarırız demişler ama unu da o kadar abartmışlar ki daha da sırıtmış. benim için kötü bir deneme oldu
Gerçekten çok vasat hatta vasatın altında bir bilim-kurgu filmi. Bana çoğu yönden bir zamanlar TV’de gösterilmiş Fahrenheit 451 ile sinemalarımızda yakın dönemde gösterilen Equilibrium ve Ada filmlerinin bir benzeri gibi geldi hatta eğer sekans sekans çok fazla kafa patlatırsanız bu yazdığım filmlerden parçalar alıp sanki birbirine birleştirilmiş ve bu karmaşadan bir film yapılmaya çalışılmış gibi geldi. Tabii haliyle hiç olmamış. Sadece yönetmen alt-metinlerde anormal derecede Amerikan Politikasını hatta Amerika’yı eleştiriyor gözüküyor, hatta asileri Monikalılar (!) olarak tanıtmış, ama bu bile filmi kurtarmaya yetmiyor. Charlize Theron umarım akibeti Halle Berry gibi olmaz, Theron çok kötü bir şekilde haranmış bu filmde, ayrıca esmer haliyle çok çirkin.
izledim fragmanı,hiç çekmedi beni...hani iş deri kıyafetler,kahraman kadına gelince aklıma uygun olarak carrie anne moss gelio =D..charlize theron head in the cloudsdaki haliyle kazındı aklıma,açıkçası itici bile geldi diyebilirim film..
oyuncular cok iyi ama cok kotu bir film ne tam bir konu butunlugu var ne de bir son.. oyunculara yazık olmus.. zaten amerikada bile giden seyirci sayısı cok az.... izlemezseniz cok sey kaybetmezsiniz..