Fahrenheit 9/11

jackwonka
jackwonka

10 Eylül 2004 tarihinde eklendi
muhteşem
ajanlık meselesinede gelince diğer arkadaşların bahsettiği,
yaptığı iş ortadayken diye diğer taraflar deşilir hiç anlamadım. ama herkezin bi kavgası vardır hayatla
poiii
poiii

23 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Bush'dan zaten nefret ediyordum, bu belgeseli izlemem daha iyi geldi. Adam bir tek ülkesini değil dünyamızı da ceheneme ceviricek. MM iyi iş cıkartmıs.
budamibasimagelecekidi
budamibasimagelecekidi

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Küçük Amerikalığımızı, Bush ve diğer (biip:)ları (gözünü para hırsı bürümüş işadamları) ile rezalete doğru şekillenen yakın dünya tarihimizi yeniden hatırlattığı, bizi rahatsız ettiği için Michael Moorea çok sinirlendim çok!! :D Şaka bir yana, gerçekten kendisine dikkat etmeli Michael dost, zira gerçekleri göstermek (ve bunu yaparken sıkmamak, tersine izleyicilerini güldürebilmek) her yiğidin harcı değil, kendisine sadece Amerikan halkı değil, tüm dünya vatandaşlarının ihtiyacı var!
ncinarli
ncinarli

16 Aralık 2005 tarihinde eklendi
michael moore çok başarılı bir iş çıkarmış.farklı gerçekleri çok iyi su yüzüne çıkarmış.bu kolay bir iş değil.mutlaka izlenmesi gereken bir film.
sickcaffali
sickcaffali

26 Haziran 2004 tarihinde eklendi
welcome home bush
grigandalf
grigandalf

15 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Amerika'dan gelen leş kokularının sebeplerini daha net görmemizi sağladı. M.MOORE'u ayakta alkışlamak gerekiyor.
Pinar Caglar
Pinar Caglar

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
amerikanın Bush dönemi daha güzel anlatılamazdı heralde.. kesinlikle izlenilmesi gereken hatta izlemeyenler için büyük bir eksiklik olan bir belgesel.. Moore tüm kanıtlarıyla karşımızda..
haylaz-sican
haylaz-sican

10 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
moor yine yapmış yapacağını. buşun zaten ortada olan kirli çamaşırlarını eğlenceli şekilde kanıtlarıyla gundeme getirmiş. bizdede böyle biri olsa guzel olur elbet ama zor gibi gorunuyo. bu arada iranla ilişki kuran başbakana neden çamur atmaya kalakar bu garip insanlar. tayyip yunan başbakanı düğününe davet ediyo. avrupanın altını üstüne getiriyo. bide irana urayalım diyin ce kıyamet kopuyo. sahaggy gibileri; avrupanın kıçında dolaşmaktan bıkmadılarmı acaba. doğuyla ilişkileri biraz geliştirsek elimize geçecek kozları görmüyolarmı? umarım bunları görüp değerlendirmelerini ona göre yaparlar. böle saçma laflasr edip asıl konuşulması gerekenleri arkaya atmamak lazım
Buketnuket59
Buketnuket59

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film açılmıyor ne biçim bir sayfadır bu lütfen düzeltin şunu neden böle olduğunu bilmek istiyorum ücretli bir sayfamı bu