dün neredeyse koşturarak gittiğim sinemadan büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldım.konu ilginç olmasına karşın,işleniş ve ifadede bir yüzeysellik vardı.bu filmi etkili kılacak eski ev,merkezden uzak yerleşim yeri,eğri büğrü ağaçlardan oluşan çevre bile bu filmi kurtarmaya yetmemiş.oyunculukları yeterli buldum,ama yönetmenin ve işlenişin azizliğine uğrayan film bence başarısız olmuş.
Film gerçekten son zamanlardaki en iyi kurguya sahip olan yapıt.Evinizde iyi bi sistem varsa gerilimi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.Ben mesela bi kaçıs sahnesinin sonrası kafamı duvara vurdum ve şişti.
filmde çok fazla gerilim sahnesi olmamasına rağmen film gayet sürükleyiciydi film müziklerini çok güzel bulmadım ama sonu ile benden 10 üzerinden 8 almayı başardı ;)
bu filmi bende izledim ama garip olan bu filmi daha öncede izlediğim hissine kapılmadı filmin sonu haric neredeyse hepsini hatırlıyordum buna rağmen böyle bir filmi izlememezlik yapamazdım elbet ve beğendiğimi söylemem çokda zore değil..
Zamanını korku ile geçirmek için iyi bir fırsat.Bence çerez bir film.Oturup kafa yorulacak bir derinliği yok.Büyüden korkanlara şok etkisi yapacağından eminim nede olsa korkmak inanmaktır.
senaryo, oyunculuk ve sürükleyicilik bakımından çok güzel bir film ama açıkçası film korku olarak değilde gerilim olarak düşünülürse daha başarılı filmin tamamı güzeldi özellikle finali
Şimdiye kadar izlediğim en ilginç sonlardan biriydi..Çok beğendim........Şaşırmak ve sıradışı bir film izlemek isteyen herkese tavsiye ederim............