İskelet Anahtar
4,1

happytree-friends
happytree-friends

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmin sonu pek hoşuma gitmedi 2. filmi de çıkarılabilirdi yine de güzeldi.Değişik bir filmdi.Ben tavsiye ederim.
badduu-han
badduu-han

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
finaliyle ters köşeye yatıran ve insanın içinde bir daha izleme isteği uyandıran başarılı bir film
erkuterten1981
erkuterten1981

27 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
dün neredeyse koşturarak gittiğim sinemadan büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldım.konu ilginç olmasına karşın,işleniş ve ifadede bir yüzeysellik vardı.bu filmi etkili kılacak eski ev,merkezden uzak yerleşim yeri,eğri büğrü ağaçlardan oluşan çevre bile bu filmi kurtarmaya yetmemiş.oyunculukları yeterli buldum,ama yönetmenin ve işlenişin azizliğine uğrayan film bence başarısız olmuş.
sena-kan
sena-kan

2 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin başlarında bazı yerlerde sıkılmış olsamda filmi beğendim.
gerilim konusunda başarılı bir çalışma olmuş meraklılarına duyurulur.
tempo85
tempo85

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Film gerçekten son zamanlardaki en iyi kurguya sahip olan yapıt.Evinizde iyi bi sistem varsa gerilimi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.Ben mesela bi kaçıs sahnesinin sonrası kafamı duvara vurdum ve şişti.
aydogan-ersoz
aydogan-ersoz

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
filmde çok fazla gerilim sahnesi olmamasına rağmen film gayet sürükleyiciydi film müziklerini çok güzel bulmadım ama sonu ile benden 10 üzerinden 8 almayı başardı ;)
yahyatuncer
yahyatuncer

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu filmi bende izledim ama garip olan bu filmi daha öncede izlediğim hissine kapılmadı filmin sonu haric neredeyse hepsini hatırlıyordum buna rağmen böyle bir filmi izlememezlik yapamazdım elbet ve beğendiğimi söylemem çokda zore değil..
bilqe-06
bilqe-06

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ya muhteşem bi filmdi.. İzlediğimde 8.sınıftaydım üzerinden 4 sene geçmesine rağmen hala aynı heyecanla izleyebilirm yani..
tolga-c1991
tolga-c1991

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Zamanını korku ile geçirmek için iyi bir fırsat.Bence çerez bir film.Oturup kafa yorulacak bir derinliği yok.Büyüden korkanlara şok etkisi yapacağından eminim nede olsa korkmak inanmaktır.
lavinia-7
lavinia-7

7 Eylül 2005 tarihinde eklendi
senaryo, oyunculuk ve sürükleyicilik bakımından çok güzel bir film ama açıkçası film korku olarak değilde gerilim olarak düşünülürse daha başarılı filmin tamamı güzeldi özellikle finali
svcn10
svcn10

4 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en ilginç sonlardan biriydi..Çok beğendim........Şaşırmak ve sıradışı bir film izlemek isteyen herkese tavsiye ederim............
bugurt
bugurt

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izleyin bence 10/9 .tam bir gerilim
rida84
rida84

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
10 numara bir film ,alışılmadık sonu olan filmleri hep sevmişimdir.
yaprak-aktas
yaprak-aktas

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben yönetmenin seçimlerini beğendim ve ışıklar güzel kullanılmıştı güzel bir filmdi...
egemen9032
egemen9032

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film ben izledim ve çok beyendim arşivimde var