İskelet Anahtar
4,1

kenloach
kenloach

15 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Gerilim filmlerinin klişelerini kullansa da diğerlerinden ayrıldığı yanları var ve çok güzel kurgulanmış.Son zamanlarda böyle sağlam bir gerilim filmi izlememiştim.İyi geldi.
angel81971
angel81971

2 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Tek kelime ile harika sürükleyici,heyecanli,kurgu çok iyi ve muhtesem bir son tatmin edici senaryo
mawi-777
mawi-777

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
kate hudson romantik komedilerin kadını korku daha doğrusu gerilim filmine egreti durmuş yapıştırılmış gibi.senaryo ilgi cekici ama öyle dallandırıp budaklandırmışlar ki film sıkıyor sıkıyor ve film bittiğinde oh gerilim bitti diye degil film bitti diye rahatlıyorsunuz. ama kız arkadaşlarla izlenebilecek cinste bi film ii seyirler.
caneri16
caneri16

19 Eylül 2005 tarihinde eklendi
kesınlıkle sacma sapan kurgusu olan gerılım fılmlerınden degıl.son zamanlarda cıkan en ıyı gerılımlerden.senaryosu cok ıyı ve klasık turden degıl.
gena rowlands ve john hurt un oyunculukları cok basarılı.
fazilzepzeki
fazilzepzeki

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
şu an sinemada gösterimde olan çoğu filmden daha iyi para vakit performans oranı diğerlerinden daha iyirlafın kısası idare eder bir film.kate hudson bence iyi oynamış
beck31
beck31

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Galiba bir kez daha izlemem gerekiyor, pek dikkatli izleyememeden kaynaklanan bir sorunla biraz basit bir filmmis gibi geldi simdilik 10/6
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok fazla korkutmasa da gayet başrılıydı bence. En azından düşündürüyor, nasıl olucak nasıl bu duruma geldi. Onlar kim:)
gskaltay
gskaltay

5 Eylül 2005 tarihinde eklendi
vizyondaki en iyi gerilim filmi diyebilir sonu çok şaşırtıcı senaryo akıcı,oyunculuk üst düzey kesinlikle tavsiye ederim..
sinema
1 ziyaretçi
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İskelet Anahtar, insanı heyecanlandıran ve gerilimi iyi olan bir film. Ve finaliyle kötülerin kazandığı türe bir örnek. Final beni etkiledi.
keiraknightley-2
keiraknightley-2

18 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
gerçekten ilgi çekici.sondan önceki sahneler yaralanma sahneleri bossada hawayı wede başları sıksa da birass dier korku filmlerinin konusu gibi içerik olarak ""uçmayan"" bi film. gerçekten son yıllardaki güel geren insanların peq de yabancı olmadığı konuyu işlemişler ben peq saçma unsur görmediğim için yüksek puan aldı bnden....
dra-kula
dra-kula

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi. çok korkunç değil ama içten içe film boyunca geriliyorsunuz. çok özgün bir senaryo. sonu harika bitiyor şiddetle tavsiye ederim 10/9
cudiferat
cudiferat

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film bence tabii ki bi Korku filmi değil, Ama seyredilmesi gereken güzel bi film.
Gerilim diyebilirim ama Sonu çok güzel ve pek beklenmedikti.
2 kez izleyince anladım ancak
8.5/10
meer-schaum
meer-schaum

6 Aralık 2005 tarihinde eklendi
başı kült gerilim filmleine benzeyip hafif baymasına rağmen sonu çok başarılıydı 2.sinin çekilme ihtimali yüksek gibi görünüo eğer çekilirse seyredilmelidir
kaankarsan
kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Benim korku kalıplarıma uymasa da hoş bir film.. Başarılı finali sayesinde önyargılarınızı çürütebilir..(6/10)
robin61
robin61

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
of be bayıldım bu filme sinemada izlemiştim finali muhteşem film baymıyor merak duygusu korku kısacası herşey var,çok güzel..9 puan