onur-dersim
16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film süper bastan sona kadar ınsanı sürüklüyor ve finaliyle insanı şok ediyor kesinlikle izlenmesi gereken bir film böyle finla başka bir filmde bulunmaz
Bu türün ilgiye layık filmlerinden biri.yavas yavas içine alan film finalde alabildiğine gerginleşiyor.Kan,şiddet ve sıradanlıktan uzak bir anlatımla iskelet anahtarı ilgi çekici tanımını haketmiş bir film.John Hurt’un oyunculugu da filmde zor bir karaktere sahip olmasına ragmen cok basarılı.
harika bir film acayip güzeldi ya bu ne güzel kurgudur tebrikler doğrusu filmden çok etkilendim ve benim en iyilerim arasına da girdi bir korku- gerilim hastası olarak izleyin diorum ama sonu beklemediğim gibi bitti. sanırsam devaı gelicekk
bence çokkkkk güzel bir senaryo.çok güzel bir performans.aslında sonunda baya bi hayal kırıklığına uğradım.ama yinede sonu kesinlikle süperdi.eğer bir gerilim hayranıysanız bu filmi kesinlikle izleyin!!!!!!
Filmi oldukça başarılı bulduğumu söylemem zaten kesin....asıl olayları halkadan sonra bu sefer hodoo büyüleriyle yapmaları...gerçekten çok ilginç..kate hudson u da hiç yapmacık bulmadım daha doğrusu..sadece bi kaç sahnede fake vermiş...aynı collateral de tom un azılı bir katili nasıl canlandırıyosa kate de bu filmde hep romatik komedi deil gerilim türünü de başarı ile temsil etmiş...filmin en dikkat çekici sahneleri ise the others ve rose red konağından alıntları olsa gerek...yani biraz çoban salata olayına kızdım...ama ne yapsınlar ki konular böle birbirine yakın oluyor..gerilim filmlerinde film çok başarılı arkadaşlar mutlaka izleyin:)))