İskelet Anahtar
4,1

Oguz23
Oguz23

30 Ekim 2013 tarihinde eklendi
Film izleyeni içine çekmeyi başarıyor merakla sonuna kadar sizide sürüklüyor film...İzleyici üstünde gerilim yaşatmayı başarıyor film iyiydi.
ozkan-green21
ozkan-green21

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çok kısa;The Skeleton Key,izlenip,ardından başında geçirmiş olduğun zamanın boşuna kaybedilmiş olmadığının,olamayacağının bilinmesi gerektiğini düşündüğüm bir film,en azından diğer aynı türdeki yakın rakip filmlerinin aralarında ,kıyaslanabilecek kadar da olduğunu bir düşündükten sonra,hiç fena değildi'cümlesini bile kurabileceğim yapıda,ama eksikleri de vardı..(ve başta ummuş olduğum gibi de kısa yazamadım,ama ne yapabilirim?)(bir çok şey):)
er-can
er-can

7 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Film ne çok iyi nede çok kötü.
Kesinlikle korku filmi değil bu arada.
Fazla beklenti ile seyrederseniz hayal kırıklığına uğrarsınız söyliyim.
En güzel yeri ise finali. Gerçekten sürpriz olmuş.
(6/10)
hafize-2005
hafize-2005

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film. izlerken merak içinde bırakıyo insanı... sonuna dogru heyecan artıyo ama tam olarak bir sonuş yok yani aslında baştan beri olan bi şey tekrar oluyo bu sefer kate'e oluyo tabii :) açıkçası sonunu pek begenmedim daha ilginç olabilirdi bence....
freecritic
freecritic

20 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Ben gerçekten anlamıyorum,bu filmin neresinde gerildiniz?! gerilim,korku filan barındırmıyor ki film.Sadece biraz merak uyandırıyor ve son sahnesinde ise herşey birbirine bağlanıyor.Değişik bir sonu var o kadar,yoksa durağan olduğunu düşünüyorum.Yer yer sıkıldım izlerken.Ayrıca başroldeki kadın biraz daha güzel olsaydı film daha izlenebilir olabilirdi benim için,zira çok itici buldum.
meltem-baydar
meltem-baydar

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
fazla kötü oldugu sölenemez... bence idare eder..
Actor-Ums
Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tam bir gerilim filmi bence herkes izlemeli
Furkan Y.
Furkan Y.

6 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kaliteli bir film. Bu filmi izlememek gerçekten çok büyük eksiklik sinema açısından. Kime tavsiye ettiysem onlardanda her zaman aynı dönüşü aldım. Kurgu güzel, oyunculuklar güzel ve sonuç çok güzel. spoiler: Filmin sonunda gerçeği öğrendiğinizde resmen sarsıyor sizi
YılmazPütün
YılmazPütün

10 Mart 2016 tarihinde eklendi
Finaliyle size takla attıracak bir film cok iyi bir senaryonun üzerine böyle bir final nadir bulunur. Uykum geldi izleyemedim diyen arkadas acaba ne olmasını bekliyormuş ki :/ merak ve gizem normalde uyku kacırır diye biliyorum :) hala izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli
alytheguru
alytheguru

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
"The Others"ın ardından bu tarzın başarılı devamı diyebileceğim, son ana kadar gözlerimi kırpmadan izlediğim bir yapıt. Kurgu aşamasını hiç zorlanmadan atlayan film ekibi mekanların başarısı ile birleştirdikleri yeteneklerini iyi kullanmışlar, oyuncuların müthiş performansları da cabası. Bence mutlaka DVDsini arşivinizde bulundurun. 10/8.5 bu filmin hakkıdır..
elifozcan93
elifozcan93

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film gayet güzel di bence kate in burdaki oyunculugu çok hosuma gitti..film sürükleyici ve şaşırtıcılıydı ama sonu çok ama çok anormal bitti sonunu hiç boyle beklemiyodum açıkcası..ama izlenmeye deger güzel bi film..
dreamfive
dreamfive

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
süper bi gerilim filmiiii...ben bi gerilim ve korku sever olarak şiddetle tavsiye ederim..Ayrıca afiş resmide süperrrr!!
seaugeo
seaugeo

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
finaliyle izlenmeyi hak ettiren güzel bir film.okadar abul film izleniyoken bu filmin izlenmemesi abes olur
sp0ngeb0b
sp0ngeb0b

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film diildi. insan korkmaktan daha çok gerilio. ama filmin sonunun böle bitmesini beklemezdim açıkçası...
haydarboncuk2
haydarboncuk2

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
son zamanlarda çekilmiş en iyi filmlerden biri kaç zamandır böle kaliteli bir filme gitmemiştim beğenmyenleri anlamıyorum mesele gerilecem diye gidip kendini kasmakta değil filmin sonunda apışıp kalmakta! hele en sondaki ambulans sahnesi mükemmeldi!