Başarılı ve değişik bir senaryo.Alışık olmadığımız,etkileyici bir son.Gizemli atmosferiyle sonuna kadar merak ettiren bir film.The Ring filminin yazarından yine başarılı yazılmış bir senaryo sayesinde ortaya çıkan başarılı bir film.Çekimleri,müzikleri,sürükleyici kurgusu,oyuncularıyla çok iyi iş çıkarılmış bir korku-gerilim-gizem filmi.
film sonuna doğru hareketlilik kazanıyor ve bu filmi korku türünde değerlendirmek de yanlış ancak gerilim olabilir. iyi bir film değil. kate hudson’un da oyunculuğu iyi fakat verilen rolü iyi değil. mesela neden evden kaçmak yerine belanın içine giriyor. yine de sonunu iyi yapmışlar. gerçekten son yılların modasına uymuş: sonuna kadar hiçbirşey ama sonunda sürpriz son.
Bence şu orjinal hikaye kıtlığında böyle bi filme izlesenizde olur izlemesenizde demeniz büyük haksızlık. Yani ne bekliyosunuz yada nesi kötü. Oyunculuk, kurgu, senaryo harika. Tamam muhteşem bi gerilim yada korku sunmuyo ama oldukça şaşırtıcı ve merak uyandırıcı bi film. Bittiğinde filmi izlemeye başladığınızın çok dışında bi ruh halinde oluyosunuz.
Filmin başarılı olduğunu pek düşünmüyordum açıkçası.Ama film gerçekten baya güzeldi.Beklediğimden çok daha iyi bir film ve diğer korku filmlerinden de sıyrılmış durumda...Filmde daha çok gerçeklik ön planda.Doğaüstü bazı durumlar ikinci plana itilmiş ve bu da konuyu çok güzel bir hale sokmuş.Bence bir korku filmi de aynen böyle olmalı.Ayrıca hiç tahmin etmeyeceğiniz bir son sizi bekliyor...Kısacası izlendiğinde keyif alınacak bir yapım.