İskelet Anahtar
4,1

Faruk B.
Faruk B.

5 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Bu filmi nasıl bu kadar yıl izlememişim hayret süper,
apsuva4
apsuva4

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Bence kendi dalinda iyi bir filmdi izlenmeye deger yalniz filmin sonunu izlediginizde 2. sini cekilecegini anliyorsunuz ki zaten umarim cekilir.
heinen17
heinen17

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence dead silence da buna benzer bunu begenenlere tavsiyem dead silence ıda izleyin eminim begeniceksinzi
higurashi
higurashi

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Başarılı ve değişik bir senaryo.Alışık olmadığımız,etkileyici bir son.Gizemli atmosferiyle sonuna kadar merak ettiren bir film.The Ring filminin yazarından yine başarılı yazılmış bir senaryo sayesinde ortaya çıkan başarılı bir film.Çekimleri,müzikleri,sürükleyici kurgusu,oyuncularıyla çok iyi iş çıkarılmış bir korku-gerilim-gizem filmi.
cetiz
cetiz

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Keşke izlemeseydim vakit kaybı, demeyeceğiniz bir film. Güzeldi 10/8
otherwise79
otherwise79

2 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Gerilim namına hiçbirşey olmayan. Holywood'un çok sık kullandığı ani ses efektleriyle korkutma çabasının sergilendiği vasat bir film...
gokhanhelsing
gokhanhelsing

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hersey güzelde ii kızın icine filimn sonunda o ruhun girmesi ve orada bitmesi kötüydü.
megstory
megstory

21 Şubat 2006 tarihinde eklendi
film sonuna doğru hareketlilik kazanıyor ve bu filmi korku türünde değerlendirmek de yanlış ancak gerilim olabilir. iyi bir film değil. kate hudson’un da oyunculuğu iyi fakat verilen rolü iyi değil. mesela neden evden kaçmak yerine belanın içine giriyor. yine de sonunu iyi yapmışlar. gerçekten son yılların modasına uymuş: sonuna kadar hiçbirşey ama sonunda sürpriz son.
ce5lioglu
ce5lioglu

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bence şu orjinal hikaye kıtlığında böyle bi filme izlesenizde olur izlemesenizde demeniz büyük haksızlık. Yani ne bekliyosunuz yada nesi kötü. Oyunculuk, kurgu, senaryo harika. Tamam muhteşem bi gerilim yada korku sunmuyo ama oldukça şaşırtıcı ve merak uyandırıcı bi film. Bittiğinde filmi izlemeye başladığınızın çok dışında bi ruh halinde oluyosunuz.
ecmel-lal
ecmel-lal

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
orta seker bir film olmuş,sadece filmin sonlarına dogru geriliyor insan.flmi güzel yapan finali olmuş,mistik bir film..
kiminist
kiminist

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
vakit gecirmek icin izlenebilir ama cok aman aman geren bi sahnesi yok. idare eder. isi guzel kilan batil inanclara deginmis olmasi. 1o/4.5
duygu0206
duygu0206

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sonu güzeldi çok şaşırtıcıydı..izlenmeye değer.keşke tüm gerilim filmleri böle bitse..nerdeeeee
kadir-irfan
kadir-irfan

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
son sahnelerde gerçeklik dışına çıkıp tabirimce saçmalamasaydı güzel bir yapım olabilirdi bence..
ncinarli
ncinarli

1 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filmin başarılı olduğunu pek düşünmüyordum açıkçası.Ama film gerçekten baya güzeldi.Beklediğimden çok daha iyi bir film ve diğer korku filmlerinden de sıyrılmış durumda...Filmde daha çok gerçeklik ön planda.Doğaüstü bazı durumlar ikinci plana itilmiş ve bu da konuyu çok güzel bir hale sokmuş.Bence bir korku filmi de aynen böyle olmalı.Ayrıca hiç tahmin etmeyeceğiniz bir son sizi bekliyor...Kısacası izlendiğinde keyif alınacak bir yapım.
xyster7
xyster7

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
güzel bir gerilim filmi, şaşırtıcı bir son. izlerken The Others aklıma geldi. bence izlemeye değer bir film. 8/10