kafadan-attim-salladim
3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güxel bi film izlenmesi gerekenn farklı senaryosu olan bi filmm bu filmi izlemeden bir kitap okumuştumm we bu senaryoya çok benziodu üstünede bunu izleyinnce çok hoşuma gittiiiiiiii tawsiye ederimmm
sonunu getirmek icin yonetmen o kadar cok dusunmus ki filmin sonunu zorla portakal sıkar gibi getirmis.. ama tatsız bi sıkmaca... fena diil iyi de diil...
Kate Hudson!harbiden helal olsun..Koskoca filmi tek başına ayakta tutuyor..Bu tip bir filmde hemen hemen her karede böylesine iyi bir performans sergilemesi muhteşem.. Filme gelince,değişik bi senaryo..Hoşuma gitti açıkçası,ama sonda üzüldüm vallahi..Filmin devam etmesi gerek,bunu kestirebiliyoruz ama devam niteliği olan başka filmlerde filmin sonunda bu ima ediliyor,mesela testere'de veya mumya evinde..Ama bu film dram gibi bitti..Neyse,çıkarsa 2 si gene mutlaka Kate Hudson olmalı başrolde.. Aman aman demiyorum ama filmi izledikten sonra tuğla tozuna ve aynalara bakış açınız değişebilir..Dikkat derim :)
Eğer biraz filmden anlıyorsa bu filmi izleyen bu filme kötü diyemez filmde aranan her şey var gerilim heyecan ve tahmin edemeyeceğimiz mükemmel bir final..gerçekten çok beğendiğim filmler arasında ..kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim 9/10
iyi bir korku filimi olmuş gerçek manada hoşuma gittikate hudsonun performansı izlenmeye değer ve finali gerçekten hoş olmuş.bence izlenmeye değer sıradan bir korku filimi değil.
Kaliteli bir gerilim filmi..Film sizi sürüklüyor,asla sıkmıyor.Aralara serpiştirilmiş aksiyon ayrı bir tat katıyor.Filmin son bölümleri ise gerçekten şaşırtıcı,sürpriz gelişmelerle nihayet buluyor.Konusu ilginç ve güzel olan bu film,son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi diyebilirim.
Sadece sunu söylemek istiyom film mükemmledi...konusu cok acık ve karmakarışık diğildi..izleyiciyisıkmayan bir konuya sahip...ve coğu zaman tüyleriniz diken diken oluyor...ve filmin sonunda son 5 dakikada o kadar çok şaşırdığım olayla karşılaştımki anlatamam..bir an önce herkesin izlemesini önerebilirim...gerçekten verdiğiniz paraya değecektir....
moviemax'te vermeye başladıklarından beri 2-3 defa daha seyrettim ve seyretmeye devam edicemm,türünün izlenesi örneklerindendir--beğenmeyenlere çok şaşırıyorum,bi korku filmi daha ne kadar şaşırtabilir ki :))
filmi izledim sanıyorum beğenilecek sıkıcı bir film diil tawsiye ederim başarılı bir film korku denmez ama sürükleyici bir gerilim daha ne olabilirki bu kadar başarı bile iyidir eleştiri yapıyoruzda bakalım iyisini yapabiliyormuyuz ki bu film iyidir mükemmel diil ama iyi