İskelet Anahtar
4,1

duygu0206
duygu0206

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sonu güzeldi çok şaşırtıcıydı..izlenmeye değer.keşke tüm gerilim filmleri böle bitse..nerdeeeee
kafadan-attim-salladim
kafadan-attim-salladim

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güxel bi film izlenmesi gerekenn farklı senaryosu olan bi filmm bu filmi izlemeden bir kitap okumuştumm we bu senaryoya çok benziodu üstünede bunu izleyinnce çok hoşuma gittiiiiiiii tawsiye ederimmm
t-erkin-erk
t-erkin-erk

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hiç beklenmedik sonuyla beni sinir etti gece gece.. klasik sonları izlemekten bıkmıştık..yaşasın iskelet anahtar :D:D (devamını istiyoruz) :P
ozge-ilgin
ozge-ilgin

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film sonu müthiş bitti senaristi tebrik ediyorum. mükemmel yazılmış. izleyin çok güzel.. ;)
darklake
darklake

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper bi film..özellikle sonu ...devamı çıkarsa güzel olur...böyle bırakmasalar yani..:D:D10/9 verdim ....
cetiz
cetiz

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Keşke izlemeseydim vakit kaybı, demeyeceğiniz bir film. Güzeldi 10/8
teomansonmez
teomansonmez

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Değişik finaliyle hoşlanabileceğiniz bir film İskelet Anahtar.Romantik-komedilerle ünlenen güzel oyuncu Kate Hudson bu filmle gerilimde de ne denli başarılı olabileceğini göstermiş.The Ring,The Ringu 2 gibi filmlerin senaristi Ehren Kruger'ın kaleminden çıkan İskelet Anahtar fazla bir şey beklenmeden izlenebilecek bir yapım.İdare eder işin açıkçası.
rumgayyy

böyle sonlara ihtiyacımız war :D
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence gerilim filmlerinin enn iyilerinden birisi..mutlaka türü sevenler izlesin.
onur-dersim
onur-dersim

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film süper bastan sona kadar ınsanı sürüklüyor ve finaliyle insanı şok ediyor kesinlikle izlenmesi gereken bir film böyle finla başka bir filmde bulunmaz
born-bad
born-bad

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerçekten de hoş bir filmdi. bence kate hudson bu filmde sadece romantik-komedi türünde değil farklı türlerde de başarılı olabileceğinin ipucunu veriyor bize. filmi sevmemin nedeni büyük ihtimalle okült ve içinde büyü içeren filmleri daha çok sevmemdi.bir diğer nedeni ise korkunç değil de daha çok ürkünç olmasıydı. gayet başarılı bir film. çok da eğlenceli. özellikle de ökült korku devenler için.
rida84
rida84

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
10 numara bir film ,alışılmadık sonu olan filmleri hep sevmişimdir.
ali-ekmekci
ali-ekmekci

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence güzel bir gerilim filmi olmuş ama diğerlerinden ayıran tek fark süpriz finali çok şaşırtıcı oldu benim için 10/8 verebiliriz.
ayce-ozcan
ayce-ozcan

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ne kotu ne iyi diyebilicegim izlesenizde izlemesenizde bisey kaybetmiyeceginiz eh iste dedirten film