İskelet Anahtar
4,1

nucar
nucar

13 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Bir başyapıt değil ama baştan sona kadar merak içinde seyrettiğim güzel bir filmdi. Sonu da güzel bağlanmış.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
çok hareketli olmasa da izlenebilen bir film 8/10
ozzy-badd
ozzy-badd

5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Kurgusu ve sonu zeka işi .
Filmin sonunda 'her şeyin bir anlamı varmış demek ki' diyip , filmi en baştan kafanızda tekrar canlandıracaksınız :) .
10/8 .
adonis
adonis

3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
finali Trk izleyicisinin tarzna ters dsede gayet baarl bir film
robin61
robin61

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
of be bayıldım bu filme sinemada izlemiştim finali muhteşem film baymıyor merak duygusu korku kısacası herşey var,çok güzel..9 puan
sofican07
sofican07

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmin sonu itibarıyla güzel bir film..Kate Hudson hem çok güzel hemde iyi oyuncu..gerilmek isteyenler için tavsiye edilir.
Spike
Spike

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
izleyin izleyin gerçekten izlenebilir bir film. Özellikle sonu vaay dedirten tarzda. Bu tarz filmleri seviyorsanız bunu da seveceksiniz
redoxx
redoxx

20 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Kaliteli bi gerilim filmi...
happytree-friends
happytree-friends

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmin sonu pek hoşuma gitmedi 2. filmi de çıkarılabilirdi yine de güzeldi.Değişik bir filmdi.Ben tavsiye ederim.
karakartaltevfik
karakartaltevfik

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu film ile ilgili yorum yapmadan size 3 söz söyleyeceğim: 1-) Korkmak inanmaktır 2-) İnanırsan eğer korkuların gerçek olur 3-) Korku mantıktan daha kuvvetlidir ( Yunan Atasözü). Ben bu filme psikolojik olarak baktım ve beğendim.Yaşadıklarımız ve çevremiz bize bir takım korkuları öğretir.Kahramanımızda bu korkularla yüzleşmek zorunda kalıyor tabii....Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 verdim...
sinema
1 ziyaretçi
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İskelet Anahtar, insanı heyecanlandıran ve gerilimi iyi olan bir film. Ve finaliyle kötülerin kazandığı türe bir örnek. Final beni etkiledi.
badduu-han
badduu-han

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
finaliyle ters köşeye yatıran ve insanın içinde bir daha izleme isteği uyandıran başarılı bir film
semahos
semahos

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence çok iyi bir film.süper bir seneryosu var.sonlara doğru çok şaşırtıcı bi durum oluşuyo filmde.sonunu çok iyi yapmışlar.bu filmin değerini artırıyo bence.süper.son yıllarda gerilim-korku filmi izlerken seçici davranıyorum çünkü çok gereksiz gişe filmleri çıkıyor ancak bu film gösterime girdiği yıl en beğendiğim filmler arasındaysı çünkü etkileyici bir sonu ve mistik bir senaryosu var.
bilqe-06
bilqe-06

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ya muhteşem bi filmdi.. İzlediğimde 8.sınıftaydım üzerinden 4 sene geçmesine rağmen hala aynı heyecanla izleyebilirm yani..
oks-kolesi
oks-kolesi

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu güne kadar gördüğüm çoğu korku ve gerilim filminin sonu birbirine benzer.Hepsinde genellikle kötüler ölür iyiler kurtulur:)bu filmde ise sonunda kızın içine girip kötülük yapmaya devam edecekler bence bu aıdan ilginç