İskelet Anahtar
4,1

t-erkin-erk
t-erkin-erk

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hiç beklenmedik sonuyla beni sinir etti gece gece.. klasik sonları izlemekten bıkmıştık..yaşasın iskelet anahtar :D:D (devamını istiyoruz) :P
kiwwy
kiwwy

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper bir film
burcuhazal
burcuhazal

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gayeett hoşş güsell bi fill hele sonuu ferkulade
ismet-ar
ismet-ar

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film hiç sıkmıyo sonu süper şaşırtıcı bitio izleyin
potasyum
potasyum

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyiciydi.ama filmin sonunda çok üzüldümm..
lmystery
lmystery

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika bir film acayip güzeldi ya bu ne güzel kurgudur tebrikler doğrusu filmden çok etkilendim ve benim en iyilerim arasına da girdi bir korku- gerilim hastası olarak izleyin diorum ama sonu beklemediğim gibi bitti. sanırsam devaı gelicekk
dreamfive
dreamfive

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
süper bi gerilim filmiiii...ben bi gerilim ve korku sever olarak şiddetle tavsiye ederim..Ayrıca afiş resmide süperrrr!!
cenkmutlu
cenkmutlu

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Kaliteli bir gerilim filmi..Film sizi sürüklüyor,asla sıkmıyor.Aralara serpiştirilmiş aksiyon ayrı bir tat katıyor.Filmin son bölümleri ise gerçekten şaşırtıcı,sürpriz gelişmelerle nihayet buluyor.Konusu ilginç ve güzel olan bu film,son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi diyebilirim.
haylan-18
haylan-18

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
film acayip güzel.ilk başları biraz sıkıcı ama ilerledikçe filmin akışı hızlanıyor.sonuna inanamıyacaksınız.
hilalhosgor
hilalhosgor

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence çokkkkk güzel bir senaryo.çok güzel bir performans.aslında sonunda baya bi hayal kırıklığına uğradım.ama yinede sonu kesinlikle süperdi.eğer bir gerilim hayranıysanız bu filmi kesinlikle izleyin!!!!!!
tempo85
tempo85

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Film gerçekten son zamanlardaki en iyi kurguya sahip olan yapıt.Evinizde iyi bi sistem varsa gerilimi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.Ben mesela bi kaçıs sahnesinin sonrası kafamı duvara vurdum ve şişti.
dante21
dante21

11 Eylül 2005 tarihinde eklendi
gerek oyunculuk,gerek senaryo bakimindan tek kelimeyle mükemmel bir film....türünün kutuplarindan bi tanesi....bu filmi sinemada izleyipte korkmayacak bir insan oldugunu sanmiyorum....süper,süper,süperrrrrrrrrrrrrrrrrr....1010
ardalevent
ardalevent

2 Eylül 2005 tarihinde eklendi
zekice kurgulanmış halkadan sonra nihayet keyifle bir gerilim filmi izledim.. herkese tavsiye
ischwe
ischwe

31 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
tam anlamıyla müthiş bi gerilimdi!!! çok gerildim ve resmen bi ana ordan kaçmak istedim ama harikaydı!!! ve sonunu çok farklı yani tahmin edilemeycek şekilde bitirmişler!! çok iyi bir film olmuş!!! gerilimin ne olduğunu bi daha anladım:))