İskelet Anahtar
4,1

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Korkutmayı başaran filmlerden. Finali, ters köşeye yatırıyor...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
çok hareketli olmasa da izlenebilen bir film 8/10
Ilknur K
Ilknur K

1 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Film başlı başına birbirine bağlı zincirler gibi oluşturulmuş, harika bir seneryo çok başarılı bir film. Filmin sonuna gelene kadar o film şöyle bitcek böyle bitcek diye kendiniz kafanızda bişeyler kuruyorsunuz ama kesinlikle tahmin edemeyeceğiniz bir sonla bitiyor. İzleyin ve görün.. Ayrıca filmi anlamak hiçte zor değil yeterki filmi dikkatli ve gereken saygıyla izleyin.
beck31
beck31

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Galiba bir kez daha izlemem gerekiyor, pek dikkatli izleyememeden kaynaklanan bir sorunla biraz basit bir filmmis gibi geldi simdilik 10/6
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

23 Mart 2006 tarihinde eklendi
Bir kaç kelimeyle özetlemek gerekirse;İyi anlatımlı,çarpıcı ve zekice. 8/10
odinhan
odinhan

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok nadir gerilim ve korku filmi beğenen bir izleyici olarak bu film beni gerçekten tatmin etti.Halka ile falan kıyasalanamayacak düzeyde güzel bir senaryosu ve sürükleyici gerilimli bir yapısı var.Kate Hudson kendini izlettiriyor.En iyi gerilim filmlerinden biri 10/9
Demirtas
Demirtas

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Baştan sona gerilimi üst seviyede. Farklı finaliylede izleyicide güzel bir tat bırakıyor. Gerilim filmlerini seviyorsanız gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.
ozzy-badd
ozzy-badd

5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Kurgusu ve sonu zeka işi .
Filmin sonunda 'her şeyin bir anlamı varmış demek ki' diyip , filmi en baştan kafanızda tekrar canlandıracaksınız :) .
10/8 .
emreavcar
emreavcar

19 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
..."K-Pax" ile tanidigimiz Iain Softley'in yonettigi "Iskelet Anahtar", gereksiz ses efektleri ve gorsel numaralardan kacinarak finale dogru seyircisini gerilimin icine katarak hazirlamasini iyi bilen yapisi, seyircisini de bas karakter Caroline gibi "buyuye inanmali miyim inanmamali miyim?" gibisinden bir ikilemde birakisi ve gayet tatmin edici finaliyle bekledigimden iyi cikti diyebilirim. Kate Hudson rolunde gayet basarili, Gena Rowlands cok tekinsiz, John Hurt ise mimikleriyle isi bitirmis. Su donemde iyi bir gerilim izleyemedim diyenleri tatmin edecek bir film "Iskelet Anahtar". Gonul rahatligiyla haftanin en iyisi oldugunu soyleyebilirim...(6/10)
naked-soul
naked-soul

8 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Giderek artan temposuyla içine çeken İskelet Anahtar çok şaşırtıcı olmasada süpriz final sahnesiyle izleyicinin ilgisini çekiyor.Gerçekten filmin ilk anları bayağı sıkıcı ve oldukça ağır ilerliyor...Ta ki Violet evle ilgili gerçekleri Caroline’e anlatana kadar!İşte o zaman _pek yüksek diyemeyiz ama_gerillim başlıyor.Bana göre filmdeki tek kusur Caroline rolünü üstlenen Kate Hudson’un çok yapmacık davranmasıydı.Rol yaptığı çok belliydi ve biraz daha doğal olabilirdi!...
Ceren S.
Ceren S.

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bir film olarak ahım şahım olmasa da gerilim filmi olarak baktığımızda gerçekten bu kategoride üt sıralarda yer alan bir film... İzleyin derim (ve dikkatli izleyin yoksa filmi anlamamaktan dolayı hayal kırıklığına uğryabilirsniz :D )
potasyum
potasyum

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyiciydi.ama filmin sonunda çok üzüldümm..
Ahmet Büke
Ahmet Büke

22 Ekim 2022 tarihinde eklendi
kadro güzel ve çok başarılı. Sürükleyici. Kurgu başarılı. Ruhlar hayaletler ama klasik gerilim filmlerinin aksine sıkmadan uzun sahneler le baymadan. Başarılı bir kurgu ve konu ile ilerleyen gerilim filmi
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok fazla korkutmasa da gayet başrılıydı bence. En azından düşündürüyor, nasıl olucak nasıl bu duruma geldi. Onlar kim:)
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekdende etkileyici bir film sonunda saçma sapan bişey çıkacak diye bekliyodum ama sonuç olarak filmi beğendiğimi söyleyebilirim.