Marvel bu karakteri sinemaya aktarirken pek özen göstermemis.. Cok bastan savma hayalimdeki Punisher’den cok uzak.. Cogunlukla güldüren bir film.. Ölüm sahneleri belki biraz uyusuyor cizgi-romanı ile onun disinda vasat altinda kalan bir yapim olmus..
Bence film konsepti açısından bakıldığında, bu tarz filmler içinde sıradan bile değil görünümünde... Oyunculuklar ise ancak bu kadar kötü olabilirdi sanırım... Belki çok boş vakti olanlar için öylesine izlenebilir diyorum
The Punisher oyununu büyük bir zevkle bitirip, büyük bir iştahla filmini izlemeye koyuldum. Ama maalesef oyundaki aksiyon dozundan eser yok. Çok durgun bir film. Adam gibi bir gerilim veya aksiyon izleyemedim açıkçası. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu benim için. John Travolta bile kurtaramamış. 4/10
tonla çizgi romanını okuyup.defalarca kez atari salonunda oyununu oynadığım ve çok sevdiğim bi karakter bu filmde resmen harcanmış.oyuncu seçimi yanlış.güzel ve düzgün yüzlü bi insan punisher olamaz.hiç yakışmamış.oyunculuk sıfır.senaryo berbat.mükemmel olabilecek bi film resmen rezil edilmiş.yazık
Travolta’ya aldanıp iyi bir film sanmıştım ama, senaryosuyla, aksiyon sahneleriyle ve Tom Jane’in performansıyla fevkalade ucuz bir film.Hele intikamın alınışı acaip basit ve inandırıcılıktan uzak...