Neşeli Ayaklar
4,3

bewhy-2
bewhy-2

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hem eğlenceli, hem duygusal, hem de doğru mesajları veren, görsel açıdan ve müzikal açıdan oldukça tatmin edici bir film. Animasyon filmleri pek sevmememe rağmen zevkle izledim. Yıldızlarla dolu seslendirme kadrosundan mahrum kalmamak için alt yazılı versiyonunun izlenmesini tavsiye ederim.. Gerçekten güzeldi..
kreb17
kreb17

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filme gitmeden önce gazete ve internetten bir sürü yorum okumuştum .tüm yorumlar film harika diyordu. Filme gittim ve şunu diyebilirim ki film hiç komik ve eğlenceli değil!belki kendimi gülmeye programladığım için böyle diyorum ama salondaki kimsenin kahkahalarla güldüğünü görmedim. zaten senaryodaki boşluklar yüzünden filmin çok saçma olduğunu göreceksiniz.Ayrıca filmin gönderdiği mesajı öğrenmek için bilete para vermek saçmalık!TV de yayınlandığında biraz izleyin derim ben çünkü zamanınıza bile yazık filmi izlerken! Ayrıca artık eminim ki bu yılki animasyon oscarı Cars ın olacak...
voodoo25
voodoo25

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
O kadar ilginç bir akşamdıki koskocaman adamlar vizyondaki boş türk filmlerinden kaçmak için neşeli ayaklara sığınmıştı. Bizde bu gruba dahildik . İçeriye sinema seyretmek için girdim ve açıkçası çok fazla bir beklentim yoktu . Ama o kadar eğlendimki uzun zaman sonra yaşadığım en güzel gecelerden biriydi .Senaryosu görüntüleri esprileri ile hayatımda hiçbir zaman unutamayacağım bir komediydi . Hem kulaklarınız hemde gözünüz doyacak bence . Bu hafta sonu alın çocukları ve mutlaka gidip seyredin çok güzeldi .
monopoly
monopoly

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film, animatörleri baya zorlamış gerçekten çok etkili illüstrasyonlar ve uygulamaları var ben beğendim ,insanın her yaşta çocuk olası geliyor ,benim zamanımda böyle filimlere rastlanmıyordu.Şimdiki çocuklar gerçekten çok şanslı bilişim dünyası kapıları aralıyor :)
yamanfulya
yamanfulya

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle gidilmesi görülmesi bir film...
chnozdemir
chnozdemir

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Neşeli ve güzel bir film.Seslendirme espirileri de harika, özellikle --safları sıklaştıralım--
Chev
Chev

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten neşeliydi
netius
netius

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çocukları aşıp bize bile hitap eden sahneleriyle yerinde yerinde komik yerinde duygusal bir çizgi filmdi. gidin görün eğlenin.. öğrenin..
The-Erinch
The-Erinch

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
özellikle en sonunda verdiği mesaj kayda değer... eğlenceli ve sizi sıkmayan bir animasyon olmuş ama en iyilerinden değil.
tucheeeeeeee
tucheeeeeeee

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu fılme krdesmle gıttım ne yalan solyım bıletı alırkn ne kdr sıkıcı oldugunu dusunuodum ne de olsa czgı fılmdı ne kdr ıı olabılırdı kıı.. ama fılm basladktn sora bu dusuncem kayboldu ck zevk aldım muths bı anımsyn gorsel bı solendıı..mutlaka gormelısınız
fragaria81
fragaria81

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
cok sirin bi film olms muzikler cok guzel.penguenlerin seslerideole. bence cniniz sikiliosa eglenmek icin 4 4luk.basarili olmus we mesaji en ii sekilde werio gidin izleyin eglenin.hele kahramanimiizin dansi ole guzelki ewe kiderken arkla ayaklarimizi ritim yapmak icin yerlere wuruoruz kendimizi kaybetiik we bi bakmisim herkez bize bakio(harbi diorum dogru).kipir kipirbi film olmus dediim gibi gitmenizi tawsiye ediorum buyuklerde gidebilirr cocuk film demein
dogusyabasun
dogusyabasun

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle gidilmesi gereken bir film. Öle çocukça filmde değil. Özellikle filmde anlatılmak istenen şeyler çok etkileyici. Filmde anlatılmak istenen insanların nasıl doğaya hayvanlara zarar verdiği anlatılmış.Vede her kişinin farklı özelliklere sahip olacağı çok güzel bir şekilde anlatılmış.Süper bir animasyon filmi
angelus-thebloody
angelus-thebloody

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve eğlenceliydi. beğenmeyenler nesini beğenmedi anlayamadım. gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim
amelie-2
amelie-2

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
açıkçası çok beğendim çok etkileyiciydi.ayrıca ince mesajlar içeren bi filmdi.
gaziodtu
gaziodtu