utkuberktas
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Will Smith in izlediğim en kötü filmiydi. Ben fragmanını izleyip gidenlerdenim. Beklediğim gibi çıkmadı. Devlet Düşmanı filminde bile daha çok aksiyon sahnesi vardı. Neden 9 puan olduğunuda anlayamadım heralde Will Smith oynuyor diye bu kadar çok puan aldı. Puan:6 ki bu puanı sadece Will Smith için veriyorum.
8.6/10 bu filme çok fazla bence..Will Smithin son yıllarda oynadığı güzel filmlerin yanında çok sönük kalmış Hancock..Belki de ben filmi gözümde çok büyütmüşümdür izlemeden önce..eğlenceliydi ama bence hakettiği puan 7/10..
tatli ve eglenceli bi filmdi.. will elinde sarap ve viski sisesi Dünyayi kurtario daha ne olsunn :D:D Gerci sonuna dogru biras senaryo biras sacmalanmis ama will icin 10/9
thewise nickli arkadaşa katılıyorum. 1 buçuk saatlik görsel efekti iyi bir film. yani zaman geçirmek, eğlenmek istiyorsanız izleyin derim. ama çok bir şey bekleyip ekran başına geçmek çok saçma olur bu filmde. ve hiç beklediğinizi bulamazsınız. o yüzden ben sizi uyarmış olayım. saygılarımla
Super kahraman fılmlerıne yakısır tarzda ama hem komedı hemde duygusallık ısleyen bır fılm olmuz. wıll smıthın fılmlerı zaten cogunlukla kalıtelı oluyor bunun yanına bır de charlize eklenınce cok daha guzel ve keyıflı olmus.
Bir çok kişinin de düşündüğü görüşe katılıyorum.Filmi izledikden sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası.Yani biraz sonuçsuz bitirilmiş ve sonu duygusal olmuş.Gırgır şamata filmi gibi başlıyor başka bir şekilde bitiyor.Ama Will Smith diğer filmlerdeki kadar iyi olmasada hoştu.Ben filmi Türkçe düblajlı izledim ve Will Smithin sesi hiç olmamış.6/10
izlediğim en güzel süper kahraman filmlerinden biriydi hancockun komikliği de bu güzel filmin yanında olunca filme 10da 10 vermekten kendimi alamıyorum
bence çok ama çok güzel bir filmdi... hem gülüyorsunuz hem hüznü yaşıyorsunuz... bir arkadaş "olağan üstü güçlere sahip olsanız bile sevgisiz bir hiçsiniz"diye bir mesaj veriyor demiş bence çok doğru yazmış geröekten film bunu söylüyor... will smith için ne diyebilirim ki harika...
Ne yaptın be Will Smith kardeşim. Hiç yakışıyo mu böyle ruhsuz bir oyunculuk. Benim gibi will hayranları mahvettin çünkü hem böyle berbat bir konulu filmde oynadın hem de BerbaT oynadın. 3/10 3 puanda göresellikten....