Hancock

boldheart
boldheart

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Will smith her zamanki gibi kusursuz ama film basit ve kısa çok daha ii bişeyler beklerdim açıkçası bazı sahnleri oldukça güsel ama sıradanlık var filmde sonuda daha ii olabilirdi yinede izlenebilir..
muhammedkopuz
muhammedkopuz

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Farklı bir süperkahraman düşünmüşler,bence başarılıda olmuşlar fakat senerodaki eksikler fazla,olaylar çok çabuk gelişiyor ve kendinizi bi anda filimin sonunda buluyorsunuz.Bence Will Smithin oyunculuğuyla kurtarılmış bir filim.(10/6)
alex-cimi
alex-cimi

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
8.6/10 bu filme çok fazla bence..Will Smithin son yıllarda oynadığı güzel filmlerin yanında çok sönük kalmış Hancock..Belki de ben filmi gözümde çok büyütmüşümdür izlemeden önce..eğlenceliydi ama bence hakettiği puan 7/10..
ill-key
ill-key

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Daha iyi bir film bekliyordum .. Eldeki güzel malzemeyi çok kolay harcamışlar ..Kadroda iyi isimler olmasa puan alacağını zannetmiyorum ..10/6..
jr-fildisi
jr-fildisi

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
8.5 ? peh =) puan abartıLmış, puana bakıpta bu fiLme giderseniz hayaL kırıkLığına uğrayabiLirsiniz, çünkü 8.5 değerinde bir fiLm değiL.. 7/10 bana göre
MrsLovett
MrsLovett

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
biraz çocukça ama eğlenceli bi film :)izlenebilir!
sanser44
sanser44

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film oyuncu kadrosu iyi olmasına rağmen vasattı ama yinede izlenebilir keyifli bir film
jamesbond-2
jamesbond-2

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Fena bir film değil ama çok fazla beklentiye de girmemek gerekiyor insana verdiği pek bir şey yok.Özellikle son yarim saatide aniden komediden drama dönüştü buda insanın biraz garipsemesine neden oluyor.Will smith ve Charlize theron çok iyiydi Theron ayrıca güzelliğiyle de göz dolduruyor.İzleyip izlememek konusunda karar sizin ama vizyonda daha iyi filmlerde yok değil.7/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İzledikten sonra içimden keşke Vincent Ngonun orijinal senaryosuna hiç dokunulmasaymış dedim.Komedi olaral başlayan film son 25 dakikasında bayağı ağır bir drama dönüşüyor.Seyircisini de bu tarz değişikliği içinde ağzı açık bırakıyor.Sanki özel olarak ikiye ayrılmış gibi.Komedi bölümü ve dram bölümü omak üzere.Çok az filmde bu türlerin birbirlerine harmanlanamadığını,bu kadar net ayrıldığını görürüz.Hancock bu açıdan,gişede seyirci çekeyim diye kafası karışmış bir film görüntüsü veriyor.
yndn
yndn

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
smithin en kötü filmiydi bence efektler seslendirme görüntü çokk güzel olmuş ama konu saçmaydı amaç yoktu bence kötüydü sinemada izlediğime pişmanım
Ceren S.
Ceren S.

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
her ne kadar ahım şahım bir film olmasa da size büyük bir beklentiyle gitmediğiniz sürece vaktinizi eğlenceli geçirmenizi sağlayacak bir film.. boş vaktiniz varsa izleyin derim..
yusufkirkyasar
yusufkirkyasar

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
will smith ve charlize therona rağmen film özel efekt patlamasından başka birşey sunmuyor..senaryo ve diyaloglar baya havada kalmış izlerken çok sıkıldım!günümüzdeki filmler zaten özel efektler konusunda çok başarılılar ama sağlam bir film için senaryo ve gerisi de gerekiyor.umarım bundan sonra süper kahramanlık işini marvelden başkaları üstlenmez!!
belmafsar
belmafsar

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
şu sıcaklarda klimalı sinema salonunda çooook keyifli vakit geçirmek istiyosanız mutlaka gidin,yüzünüzde gülümsemeyle çıkacağınız garanti...klasik kahramanlardan sıkılanlar için de ideal..
orki56
orki56

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film eğlenceli,Will Smith başarılı bence,alıştığımız süper kahraman filmlerinden oldukça farklı.Hele hapishaneye ilk girdiğinde 1 sahne war ki,ciddi komik,tahmin etmiyordum o sahneyi göstereceklerini..
Sonuçta wasat 1 çalışma,2. yarida klişeleşiyor film,Charlize Theron çok güzel,rolü de ilginç,burda yazmamayim,hoş wakit geçirmek isteyenler görmeli mutlaka(6,5/10)
uzmancakal
uzmancakal

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemek isteyenler bence sinemaya gitsin.filmi izlerken hem gülüyor hem de eğleniyorsunuz.

bu film sırf will smit ve charlize theron için de izlenebilir