Hancock

mehmetserkan88
mehmetserkan88

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu film tam bi komedi. gülmek isteyenlere duyrulur.
envercan-96
envercan-96

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok komik ve ilginç bir film
djibril7
djibril7

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
tatli ve eglenceli bi filmdi.. will elinde sarap ve viski sisesi Dünyayi kurtario daha ne olsunn :D:D Gerci sonuna dogru biras senaryo biras sacmalanmis ama will icin 10/9
beck31
beck31

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceli ve göndermeli oldukça iyi vakit geçirten bir film, sevdim.
volkanick
volkanick

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Eleştirileri hak edecek kadar kötü bir film değil.Filmin sorunu kahramanının sorunu ile aynı,halkla ilişkiler..Fragman filme öyle bir hava vermiş ki pek çok insan filme değişik beklentilerle gidiyor ve sonuçta bu eleştiriler ortaya çıkıyor.Ama bence güzel bir film.Filmi izlerken aklıma kargo grubunun şairin elinde şarkısı geldi.Filmi izleyince anlıycaksınız beni.Ne diyolardı orda:yakın olmak için uzak dur benden
mstermen
mstermen

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence değişik bi kahramanlık hikayesi olması ayyaş bi kahraman olması diyim daha doğrusu filmi 10 numara yapmış :) bence izlemeye değer...
yat-yat-yat-ahlak-polisi
yat-yat-yat-ahlak-polisi

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kahramanlar vardır'super kahramanlar vardır've bir de Hancock vardır. Büyük güçle birlikte büyük sorumluluklar da gelir ? bunu herkes bilir- tabi Hancock dışında herkes.
Esteban-2
Esteban-2

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu yaz sinemalarda Wanted ile beraber uğrayan güzel aksiyonlardan biri daha.Bence iyi filmdi.Filmi kötülemek haksızlık olur.Vasatın kesinlikle altında değil hatta çok çok üstünde yapım.Ayrıca aksiyon kısmı çok iyi.Özellikle Korelilerle olan diyaloglar çok iyiydi.İzlerken hiç sıkılmadım.İyi ki izlemişim dediğim süperkahraman filmlerinden biri oldu.Yapanların,oynayanların eline sağlık.
sinema
1 ziyaretçi
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filme dandik diyenler iyi bir film göstersinler en nihayetinde buda bir süper kahraman filmi.Bence çok iyi olmuş Will Smith her zamanki gibi alanında ilk filmlerde oynamaya devam ediyor.Diğer süper kahraman filmlerine çok iyi bir gönderme olmuş.Batmanın süpermenin hayatından bezdiğini düşünsenize örümcek adamın. Kesinlikle izleyin ;)
t-26
t-26

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bildiğimiz süper kahraman filmlerden çok farklı olduğu için filmin sonunda acaba diye düşündüm,uzun zamandır bir filmin sonu beni bu kadar meraklandırmamıştı.9/10
kabus-2
kabus-2

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film bence süperdi.alışılagelmiş konulardan bağımsız sıradışı bir film ben çok beğendim.ve herzamanki gibi will smith yine harikaydı.
joeshar
joeshar

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film güzel başlıyor, güzel devam ediyor, güzel sona erecek...derken gereksiz bir kötü adam ortaya çıkıyor. Zaten filme yakışmadığı gibi süper kahramanın sonunu getirecek kötü adam bu mu diye soruyorsunuz? Sanırım yönetmen bu filmi diğer süper kahraman filmleri çizgisinden fazla uzaklaştırmak istememiş.
Azeroth
Azeroth

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence film çok güzeldi..daha iyi bağlanamazdı sonu..eğlenceli bi filmdi tabi çok hareketli değildi ama ilginç bi konusu var
seasidetiger
seasidetiger

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Süperman vs..Amerikan değeri ancak Hancock insanlık değeri taşıyan bir süper kahraman.Cripton saçmalığı, yerine sevgi duvarı çok yerinde.Çok eğlenceli vurdum duymaz tam istediğim tarzda süper kahraman seyredin size sürekli temcit pilavı gibi pazarlanan süper kahraman filmlerinde çok farklı.Hollywood sineması akıllı işler yapmaya başladı.
xyster7
xyster7

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
düşünce güzel, umursamaz bir süper kahraman... bunun üzerine gidilen yerleri çok hoşuma gitse de sonları biraz basit ve özensiz olmuş diye düşünüyorum. özensizlikten kastım aksiyon kısmından ziyade konun gidişatı, belii bir yerden sonra çocuksu olmaya başlıyor. ama sonuç olarak will smith ve charlize theronu izlemek keyif verici. 8/10