Hancock

lentulo86
lentulo86

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çoook eğlenceli bir film.kesinlikle tavsiye ediyorum.will smith bir harika
esyny
esyny

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli, kesinlikle izlenmeli, charlize theron her zaman ki gibi çok ama çok güzel.
cansubabacan11
cansubabacan11

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Super kahraman fılmlerıne yakısır tarzda ama hem komedı hemde duygusallık ısleyen bır fılm olmuz. wıll smıthın fılmlerı zaten cogunlukla kalıtelı oluyor bunun yanına bır de charlize eklenınce cok daha guzel ve keyıflı olmus.
semihkandil
semihkandil

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
keyifleneceğiniz garanti.....
serifedonmez2004
serifedonmez2004

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Müthiş bir film değil ama yinede izlenebilir yönü çok eğlenceli bir film. Birönceki arkadaşın dediği gibi de sinemada izlenmesine hiç gerek yok. Ben Efsaneyimden sonra çok da kesmiyor sizi açıkcası ama Will Smith yine iyi şeyler çıkarmış ortaya
hylel-ween
hylel-ween

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi. :)
Hiç beklemediğim şeyler oldu. Şimdi izlememişler için spoiler vermek istemiyorum ama Charlize Theron beni çok şaşırttı açıkçası :D
Gerçek süper kahraman filmiyle- süper kahraman filmiyle dalga geçen bir film tahtırevallisinde bir o yana bir bu yana sallandı.
Özel efektler çok güzeldi gerçekten. Hakkını vermek lazım bu konuda.
Ama trailerında olan bazı bölümler filmde yoktu. Bu da beni üzdü :/ Tabi koca bir bölümden bahsetmiyorum bir-iki cümleden bahsediyorum ama onlar olsaydı o an daha çok gülebilirdim belki...
Will Smith her zamanki gibi muhteşemdi. Bu adama serseri tipi süper yakışıyor gerçekten. :D Tıraş olduktan sonraki halini beğenmedim :P:P
Kısacası izlemesi eğlenceli, görülmesi gereken bir film 10/8
tornadoo87
tornadoo87

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
yazın seyredilebilincek iyi filmlerden biri,yani niye gittim bu filme demiyorsunuz.fakat filmde büyük sorunlar var maalesef.öykü içindeki hikayelerin bağlanmasında ki acelecilik(konu yavaş yavaş ilerlerken bi anda tak tak tak her şey bağlanılmaya çalışılmış),will smithin antikahraman yapısının çok az gösterilmiş olması,charlize theronun oynadığı karakterin bir anda başrolü hancocktan alması ve filmin 2.yarısının onun etradında dönmesi,will smithin karakteri yaratırken oluşan bazı tutarsızlıkları ve elbette ki bizi finale taşıyan son ve en atraksiyonlu olaylar silsilesinin bağlantılarının kopuk olması...belki de çok daha iyi olabilicek bir filmmiş,ama idare eder bir seviyede kalmış maalesef.will smith oyunculuk konusunda çok yetenekli ve çok zor rollerin üstesinden kalkmış birisidir,ama galiba bu filmi biraz aldığım paraya bakarım,çok çalışmadan da kotarırım üstelik havasında çekmiş sanki... 10/7
fatmamemis64
fatmamemis64

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence mükemmel bir film şu an olan yada vizyona girecek filmlerin batman the dark knightan sonra en iyi film.NOT:Batman daha gelmediği için izlemedim ama bence bu ay ve sonraki ayın en iyi filmi olacak.
zynp932
zynp932

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar hepinize kesinlikle tavsiye ediyorum.çok güzel bi film olmuş.hele hele ben efsaneyimden sonra çok güzel olmş
darkness651
darkness651

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir filmdi efektler harikaydı ve tabi Will Smith de öyle. Kesinlikle izlenilmeli diye düşünüyorum...
jason-72
jason-72

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
will smith diyom başka bi şey demiyom.bu adam gerçekten mükemmel.film güzel will de ayrı bi güzellik katmış.olası gelmiş süper kahraman filmlerinden çok farklı.izlenmesi çok zekli bi film.sadece sonlarda biraz karışıyo o kadar.kesinlikle izlenmeli.
ismailtezel
ismailtezel

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
will smith bir numarasın ger yıl 4 temmuzda filmlerini bekliyoruz supersin adamım süper :)))
asli-han-t
asli-han-t

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi, ne de olsa will smith var.( Heralde Will smith hayranlığımdan olucak, onun hiçbir filmine kötü demem:) Yalnız filmin bazı yerleri biraz fazla bilimkurgu olmuş bence. Yinede güzeldi, izlerken zevk alıyorsunuz. sonuçta "Will Smith":P
aysenur-figen
aysenur-figen

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi orjinal sesi ile izleme şansını bulanlardanım. ilgilenenler için adres kadıköy rexx sineması. bu arada film gerçekten çok eğlenceli...
mode48
mode48

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok beyendim fragmanındanda gösterdiği gibi animasyon efektleri çok güzel olmuş o balinayı fırlatısı dahil çok hosuma gitti