Bu filmin en büyük sorunu ne tarz bir film olduğuna kendiside karar verememiş olması , komedi ile başlayıp drama dönmesi seyirciyi şaşırtıyor.Fragmanlarında daha çok eğlencelik bir film gibi pazarlanması izleyici de farklı beklentiler meydana getiriyor, bu yüzden 2.perde de herkes şaşkınlık içinde, Bu film nasıl bu kadar ağırlaştı? gibisinden.Salonda bir çok kişiyi şaşırttı, beni de tabi. Çok büyük beklentiyle izlenmezse orta şeker bir film. Bir de filmde neden olduğunu anlayamadığım bir melankoli tadı var, bir süper kahraman filminde ne arıyor bu melankolik tad? Onu bende çözemedim :)
Kimi arkadaşlar yerden yere vursalar da filmi, abarttıkları kadar kötü bir film değil Hancock. Hatta kötü bir film değil. Kimileri akıl vermiş, eğlenmek için seyredin falan gibilerinden. Demek bu filmi büyük bir sanat şaheseri bulmak ümidiyle izleyenler de olmuş :))) Çok komik :))) Bu tip bir Will Smith filmi başka neden izlenebilir ki eğlenmek dışında...Filmde Will Smithin de Charlize Theronun da gayet iyi oynadıklarını birçok arkadaş fark etmiştir (veya edecektir). Onun dışında filmdeki kimi ufak tefek mantık ve senaryo hatalarını saymazsanız gayet hoş ve eğlenceli bir film var karşımızda...Son olarak; bu filmin beyazperdede aldığı puanı 'böyle kötü bir film nasıl bu puanı alır' tarzında hayretle karşılayan arkadaşlar, bir de ImdBye bakmalılar, orada da hiç de azımsanacak bir puana sahip değil yani film...
Will smith her zamanki gibi kusursuz ama film basit ve kısa çok daha ii bişeyler beklerdim açıkçası bazı sahnleri oldukça güsel ama sıradanlık var filmde sonuda daha ii olabilirdi yinede izlenebilir..
Will Smith kendisinin Hollywod üzeri bir oyuncu olduğunu tekrar ispatladı. Bana öyle bir adam söyleyin ki her türden filmde oynasın diye soru gelirse, Will Smith bu sorunun tek cevabı olur.
güzel bir film ama itiraf etmem gerekirse hevesim kursağımda kaldı.çünkü aksiyon dolu bir film bekliyordum.will smith bu tarz filmlerde kesinlikle devleşiyor.charlize theron ise harika bir sürpriz olmuş...
filmin özel efekler haricinde kaydadeğer bi tarafı yok.ben aksiyon filmi sanmıştım ama saçma sapan bir filmle karşılaştım.öncelikle kafama şu takıldı: Smit ve Theron nasıl o olağanüstü güçleri kazandılar'mantıklı bi açıklaması yok!yani süpermeni falan anladık mantıklıydı.bu 'hancock' nedir'ne anlama gelir'nerden gelmiştir'nasıl olağanüstü olmuştur'sorular cevapsız...senaryo zaten berbat.sonuç olarak vasatın altında 10/2
Harika bir film.Smith Theron ikilisi mükemmel bir iş çıkarmış.Konusu alabildiğine heyecanlı haliyle.Başından sonuna kadar keyifle izleyebileceğiniz fantastik bir yapım.