joeshar
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film güzel başlıyor, güzel devam ediyor, güzel sona erecek...derken gereksiz bir kötü adam ortaya çıkıyor. Zaten filme yakışmadığı gibi süper kahramanın sonunu getirecek kötü adam bu mu diye soruyorsunuz? Sanırım yönetmen bu filmi diğer süper kahraman filmleri çizgisinden fazla uzaklaştırmak istememiş.
Öncelikle ben şahsen "Ben Efsaneyim"de hayal kırıklığına uğradım korktum bu filmde de öle olacak ve Will Smithten soğuycam die ama öle olmaadı evet filmde çok kaliteli espriler yok belki ama güzel kurgulanmış sonlara doğru hem şaşırıp hem üzülüp hem seviniyorsunuz çok kötü bi film değil izlemeye değer bence...
izlediğim en güzel süper kahraman filmlerinden biriydi hancockun komikliği de bu güzel filmin yanında olunca filme 10da 10 vermekten kendimi alamıyorum
thewise nickli arkadaşa katılıyorum. 1 buçuk saatlik görsel efekti iyi bir film. yani zaman geçirmek, eğlenmek istiyorsanız izleyin derim. ama çok bir şey bekleyip ekran başına geçmek çok saçma olur bu filmde. ve hiç beklediğinizi bulamazsınız. o yüzden ben sizi uyarmış olayım. saygılarımla