Geleceğe Dönüş 2
4,7

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
super otesı bırsey serının hepsı saglam ve serıyı alıp hıc araa vermeden ızlersenız cok daha zevk alırsınız sıddetle tavsıye edıyorum 10/10
ichabot-2
ichabot-2

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
1 inciden sonra 2. nasıl hayal kırıklığı yaratabilir ki. Birinciden daha iyi kurgulanmış kesinlikle müthiş..
erentos
erentos

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika. birincisinde sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım ancak, yine de mükemmeldi. herkes izlemeli diyorum, ama önce birincisi var tabii ;)
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Part II en sevdiğim bölümdür. İlk filmdeki olaylara çok çok iyi bağlanmış.
kartalonurbjk
kartalonurbjk

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu filmler mükemmel bir bilimkurgu klasik 10/10
mustafak21
mustafak21

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bütün bölümlerini izledim ama 2. bölüm daha güzel arkadaslar batman dark nighte izleminizi tavsiye ederim.
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
3 serisinide çok seviyorum ama 2 nin tadı benim için çok farklı. zannediyorumlki bu seriyi beğenmiyen yoktur.herkesin mutlaka izlemesi gereken filmdir.
sefoliaga2
sefoliaga2

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence filmin en önemli aktörü robert zemeckis ve Bob Gale...Harika bir senaryo..Her seride birbirine benzeyen kareler...Müthiş bağlamalar,küçük bir olayla tarihin değişmesi,özelliklede marty ile biff'in,filmin her serisinde ilk karşılaşmalarının benzer olmaı müthiş.20 yıl geçmesine rağmen hâlâ izlenmesi bence normal....
metalstein
metalstein

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
en az ilk film kadar güzel.geleceğe dönüş filmleri dizi gibi bir öncekini izlemeden olmuyo.yalnız komik bitiyo sonuca bağlamıyolar pek, resmen 'bir sonraki filmi de izlemek zorundasın' diyolar=)
beck31
beck31

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Unutulmaz serinin yine unutulmayacak yapımlarından.Harika derecede eglenceli ve komik.Tekrar tekrar izlemek yetmiyor.
lovejunkie
lovejunkie

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk filmi kadar süper ve eğlenceli.
boyracih
boyracih

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
budur,daha ötesi yoktur....böyle kurgu,böyle oyunculuk,böyle senaryo....kısacası böylesi de yoktur...
hookers
hookers

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar zamanda yolculuk konusunun en eğlenceli ve güzel şekilde anlatıldığı tek film budur. Seriyi bölmeden tek bir film gibi düşünmek bence çok daha doğru olur. Serinin kalitesini hiç düşürmeden sürdüren bir devam filmi...
basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Serinin geleceğini tasvir etmesi nedeniyle en ilginç ve en sevilesi filmidir büyük bir mantık hatasına rağmen:)
rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu ikincisi de çok iyiydi.zamanda yolculuk filmlerinin belki de öncüsü ve en güzellerinden biri olmuştur bu filmler.