jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
1989 yılına göre çok ama çok iyi bir film.İlkini kesinlikle aratmıyor,onun çizgisinde devam ediyor.2015 yılı tasviri çok başarılı şuan bile 4 yıl sonra 2015 de öyle şeyler olacak mı bilmiyoruz.Çok eğlenceli ve tekrar tekrar izlenebilecek bir yapım.
tek kelimeyle harika. birincisinde sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım ancak, yine de mükemmeldi. herkes izlemeli diyorum, ama önce birincisi var tabii ;)
heyecan dorukta...kesinlikle şu ana kadar yapılan en yaratıcı en iyi bilimkurgu filmlerinden biri. Geleceğe Dönüş 1985 yılında büyük yankılar uyandıran bu filmdeYönetmen koltuğunda Robert Zemeckis var Michael J. Fox & Christopher Lloyd ise sinema tarihinin en iyi ikilileri olmuşlar.Sizi alıp içine çekiyor film ve karakterlerden biri oluyorsunuz adeta.görsel efektler muazzam , arabası inanılmaz , kıyafetleri müzikleri baştan çıkarıcı o dönem gençliğinin yankıları var bu filmde.Her şey birbiriyle o kadar uyumluki rahatlıkla kendini izlettirmeyi başarıyor her yaştan izleyiciye.saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Arşivlerde olmazsa olmazz...Defalarca izleseniz bile tekrar izlemeyi isteyeceksiniz.Kaçırmayın.
Son derece başarılı ilk filmin ardından ancak bu kadar güzel bir devam filmi gelebilirdi doğrusu,özellikle ilk filmle yaptığı müthiş zekice bağlantılar,pop kültür göndermeleri,çizdiği başarılı gelecek portresi ve alternatif zaman fikri çok iyi,temposu bir an bile düşmeyen aksiyonla komediyi harika harmanlayan kusursuza yakın bir film.Oyuncuların performansları da dört dörtlük.Saygılar.
İlk filmin tadını 2. filmde devam ettirmek zordur ama Robert Zemeckis bunu başarmış..Seride en sevdiğim film budur neden bilmiyorum gelecek unsurundan mıdır yoksa en az bunu mu izledim ama bu seriyi izlemeden ölmemeye çalışın :)