Geleceğe Dönüş 2
4,7

jamesbond-2
jamesbond-2

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
1989 yılına göre çok ama çok iyi bir film.İlkini kesinlikle aratmıyor,onun çizgisinde devam ediyor.2015 yılı tasviri çok başarılı şuan bile 4 yıl sonra 2015 de öyle şeyler olacak mı bilmiyoruz.Çok eğlenceli ve tekrar tekrar izlenebilecek bir yapım.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
yine muhteşem bir kurgu ilk filmi kadar aynı tadı veren bir yapıt 9/10
erentos
erentos

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika. birincisinde sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım ancak, yine de mükemmeldi. herkes izlemeli diyorum, ama önce birincisi var tabii ;)
snkolas
snkolas

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
İlk filme göre biraz mantık hataları olmasına rağmen yine de muhteşem.30 yıla göre fazla abartılı bir teknoloji olmuş.Uçan arabalar hala yok :-)
beck31
beck31

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Unutulmaz serinin yine unutulmayacak yapımlarından.Harika derecede eglenceli ve komik.Tekrar tekrar izlemek yetmiyor.
basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Serinin geleceğini tasvir etmesi nedeniyle en ilginç ve en sevilesi filmidir büyük bir mantık hatasına rağmen:)
Demirtas
Demirtas

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
En az ilki kadar güzel, ilki kadar çekici. Geleceğe Dönüş en sevdiğim seri filmlerden bir tanesi. Yapanları kutlamak lazım hakikaten.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
heyecan dorukta...kesinlikle şu ana kadar yapılan en yaratıcı en iyi bilimkurgu filmlerinden biri. Geleceğe Dönüş 1985 yılında büyük yankılar uyandıran bu filmdeYönetmen koltuğunda Robert Zemeckis var Michael J. Fox & Christopher Lloyd ise sinema tarihinin en iyi ikilileri olmuşlar.Sizi alıp içine çekiyor film ve karakterlerden biri oluyorsunuz adeta.görsel efektler muazzam , arabası inanılmaz , kıyafetleri müzikleri baştan çıkarıcı o dönem gençliğinin yankıları var bu filmde.Her şey birbiriyle o kadar uyumluki rahatlıkla kendini izlettirmeyi başarıyor her yaştan izleyiciye.saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Arşivlerde olmazsa olmazz...Defalarca izleseniz bile tekrar izlemeyi isteyeceksiniz.Kaçırmayın.
edenknight
edenknight

27 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Son derece başarılı ilk filmin ardından ancak bu kadar güzel bir devam filmi gelebilirdi doğrusu,özellikle ilk filmle yaptığı müthiş zekice bağlantılar,pop kültür göndermeleri,çizdiği başarılı gelecek portresi ve alternatif zaman fikri çok iyi,temposu bir an bile düşmeyen aksiyonla komediyi harika harmanlayan kusursuza yakın bir film.Oyuncuların performansları da dört dörtlük.Saygılar.
miramus
miramus

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
İlk filmin tadını 2. filmde devam ettirmek zordur ama Robert Zemeckis bunu başarmış..Seride en sevdiğim film budur neden bilmiyorum gelecek unsurundan mıdır yoksa en az bunu mu izledim ama bu seriyi izlemeden ölmemeye çalışın :)
iyomi
iyomi

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
seri ilerledikçe film de güzelleşiyor. işte en güzel yanı bu.
miroozkan87
miroozkan87

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
geleceğe dönüşte hiç bir zaman şunu demedim"serinin en iyi filmi en kötü filmi bla bla bla heh"seride hiç kötü film yok hatta hepsi ayrı tat veriyor.!
oksijen78
oksijen78

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği kadar mükemmel bir seri gerçek bir efsane...
umuty90
umuty90

16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Devam filmleri kötü olur tabusunu yıkan filmlerden. Gerçekten çok güzel bir film. Hayal gücü ve gerçekçilik de örtüşüyor bence....
-shadow-
-shadow-

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Zevkle izleyebileceğiniz çok eğlenceli bi film..