Geleceğe Dönüş 2
4,7

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
super otesı bırsey serının hepsı saglam ve serıyı alıp hıc araa vermeden ızlersenız cok daha zevk alırsınız sıddetle tavsıye edıyorum 10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Zamanının ötesinde, efektleri olan. Başarılı bir devam bölümü...
hookers
hookers

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar zamanda yolculuk konusunun en eğlenceli ve güzel şekilde anlatıldığı tek film budur. Seriyi bölmeden tek bir film gibi düşünmek bence çok daha doğru olur. Serinin kalitesini hiç düşürmeden sürdüren bir devam filmi...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Diğer iki film gibi bu filmde muhteşem.
-Lord-
-Lord-

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film müthiş olmuş...
e-ergener
e-ergener

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Akıllara zarar bir serinin en iyi filmi... Kim demiş serilerin 2. ve 3. filmleri kötü olr diye??Diyeni söleyin de bu seriyi izlesin bir de ne diyecek bakalım... AMa hala beğenmeyenelere şaşıyorum, acaba bir filmden başka ne bekliyorlar..
kartalonurbjk
kartalonurbjk

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu filmler mükemmel bir bilimkurgu klasik 10/10
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Müthis serinin müthis devam filmi ... Her zamanki gibi ince bir senaryo , harika bir yönetim ve muhtesem oyunculuklarla , izlenebilecek en iyi 3-5 devam filminden biri ... Ayrica bu sefer gelecegi de görüyoruz :) . 2015 tasarimi ve efektler inanilmaz basarili . Hiç sikilmadan hergün izleyebilirim ... Seriyi izlemeyen varsa , su andan itibaren hayattaki tek amaci bu seriyi izlemek olmali :) ... 5/5 ...
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İlk filmde kaldığımız yerden devam edip(ciple bir göle gidemediler) bu kes 30 yıl sonrasına geleceğe gittiğimiz eğlencenin ve maceranın artarak devam ettiği temposu bir an bile düşmeyen nerdeyse ilk film kadar güçlü bir başyapıt.Sonuda mükemmel
Burakrises
Burakrises

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
muhteşem bir seri 3üde süper hepsine 10/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu ikincisi de çok iyiydi.zamanda yolculuk filmlerinin belki de öncüsü ve en güzellerinden biri olmuştur bu filmler.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Serinin en sevdiğim filmi, sanırım gelecekte geçtiği için:) ilk izlediğimde daha çok küçüktüm okadar etkilenmiştim ki, arabanın uçma sahneleri Marty’nin otel balkonundan düşüp deloraynla yükselmesi.. Hiç aklımdan çıkmayan sahneler..
lovejunkie
lovejunkie

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk filmi kadar süper ve eğlenceli.
vince15
vince15

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Bütün seriler hayatımın filmleri ancak 2.film en sevdiğimdir gelecek bu kadar mı güzel yansıtılır bravo Spielberg Bravo Zemeckis ayrıca Christopher Lloyd gerçekten inanılmaz bir oyunculuk sergiliyor!
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
3 serisinide çok seviyorum ama 2 nin tadı benim için çok farklı. zannediyorumlki bu seriyi beğenmiyen yoktur.herkesin mutlaka izlemesi gereken filmdir.