Korkunç Bir Film 4
3,6

ercann00
ercann00

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu 4 en güzeliydi.seri ilerledikçe bölümleri güzelleşiyor keşke her film böyle kaliteli olsa.boş yere çıkan cook film var.bu filmi tavsiye ederim
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence serinin diğer filmlerine göre daha az komikti.başka bir deyişle serinin en kötüsüydüde.diğerlerinde daha çok güldüğümü ve eğlendiğimi hatırlıyorum veya espriler hemen hemen aynı olduğundan bu filmi izleyince diğerlerine göre daha az komik gelmiştir.scary movie serisini sevenler bunuda seveceklerdir.eğlenmek için izleyin derim.
duygu-1993
duygu-1993

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
serinin 1. ve 2. filminden daha güzel olduğu kesin!güzeldi.ama dünyalar savaşı,garez,testere ve köy’ü izlemeden giderseniz hiç bir şey anlamazsınız.gerçekten bayağa güzeldi.
butterfly-niko
butterfly-niko

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
beklentilerim boşa çıktı gitmeye değmez serinin en kötüsü neredeyse tüm film cinsellikle ilgili shnelerle dolu ve espriler berbat gülmek için kendimi epey zorladım ..
ryanar
ryanar

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Serinin en kötü filmi.Serinin tamamından gerçekten çok hoşlanmıştım büyük beklentiyle gittim ancak bu sefer sinemada izlenmeyi haketmiyor.Tavsiyem evinizde izlemeniz.Umarım yakında daha iyileriyle karşılaşırız.
merw-94
merw-94

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bi filmdi tabi filmi anlamak ve gülmek için dier filmleri de izlemiş olmak lazım... bazı arkadaşlar filmi anlamadıkları için beğenmediklerini yazmışlar. bence bi kusur yoktu çk da güzel bi filmdi.bu filmi beğenmek için çk filme gitmiş olmak ve filmden anlamak gerek. tabi diğer arkadaşlarıda küçümsemeyelim. herşey kişiye göre değişir
oguzcan-aytemiz
oguzcan-aytemiz

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
açık konuşmak gerekirse serinin en kötü filmi diyebilirim.ilk 3 film öyle ya da böyle komik esprileri ve bi çok film eleştirisiyle güldürürken serinin son filmi bence saçmalamadan öteye gidememiş. İzleyiciyi güldürmek uğruna saçmalanması belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Zaten film oldukça da kısa sürmüştü hatırladığım kadarıyla. Presidentla ilgili yapılan espriler çok gereksizdi ve açıkcası beni hiç güldürmedi.Bu kadar yerden yere vurmama rağmen hiç gülmediğimi söylememde yalan olur. En çok güldüğüm bölüm 'Village' in Scary Movie' kısmıydı açıkcası. Onun dışında film bence eskilerine göre vasat kalıyor. İzlemezseniz çok fazla birşey kaçırmış olmazsınız diyerekde hevesinizi kırmak istemiyorum :) gidin görün!
Plagueis
Plagueis

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film.bazı sahnelerinde kopartabiliyor.garez,köy,dünyalar savaşı,testere gibi filmleri çok iyi birleştirmiş ve tiye almayı başarmışlar.serinin en iyisi olduğu kesin.8/10
Ilknur K
Ilknur K

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
3. sü kadar komik değildi. ama bu tiye aldığı bütün filmleri izlediğim için beni çok eğlendirdi. Dünyalar savaşına ağırlık verilmiş olması da beni üzdü. Aslında gareze ağırlık verilmeliydi. Ama yine çok eğlenceli idi. Bayılıyorum bu seriye ve umarım 5.side gelir. Testere sahneleri ise beni öldürdü...
xyra85
xyra85

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
fena diildi.. beklediğimden iiydi.. shaq ve carmen electra iiydi baya.. =)

kobe.. =P
MaiMai
MaiMai

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kısa ve net serinin en iyi filmi. türünün meraklıları kaçırmasın
cool-bixente
cool-bixente

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Gittik, gördük, güldük. Ama izlemesem de olurdu. Dehşet bir komedi değil. Bazı sahneler çok saçma ama bazı sahneler gerçekten komikti. Korkunç Bir Film serisinin fanatikleri kaçırmasın derim, ama komedi filmi arıyorsanız daha iyileri var.
umuty90
umuty90

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi sevmeyenleri anlayamadım doğrusu..Son derece başarılı, eğlenceli bir film. Ayrıca önceki üç filmden de daha güzel. Bu filmin başarısında en fazla pay kurgunundur bence. Birbirinden çok farklı olan filmleri bağlayıp ti ye alarak harika şeyler yapıyorlar doğrusu...
kemalakd
kemalakd

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben bu file iyi olacak diye gittim ama büyük bir hayal kırıklıyla ayrıldım. bence beş para etmez serini en iyisi 1,2 'ydi 3,4 çok kötü olmuş.
emirgulay
emirgulay

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar ya filmi izleyince gerçekten hayal kırıklına uğradım serinin en kötü filmi