Korkunç Bir Film 4
3,6

blackinman
blackinman

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ya bu filme nasıl oluyorda çok cıvıktı işte cok saçmaydı diyerek kötü diyorsunuz anlamıyorum. film zaten sacma. bu filmi güzel kılanda bu. bu tür filmler abartıyla saçmalıkla güzel oluyor. mantık her zaman sıfırdır bunun gibi filmlerde.gülmekten öldüğüm nadir filmlerdendir. :)
Burakrises
Burakrises

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu adamlar işini gerçekten iyi biliyo filmlerle ancak budadar iyi dalga geçilir ve bağlantıloarı çok iyi yapmışlar çünkü 1-2 değil 6-7 filmle dalga geçmişler serini en iyisi 4 sonrada 3 10/10
gul-nw
gul-nw

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika bir film..espriden anlıyosanız çok gülersiniz tabi eleştirdiği filmleri izlemenizde esprileri anlamanız için önemli :)
emrah181889
emrah181889

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya süper bi film tabiki 1.si akdar olamasada ama yinede güzel:Dkesinlikle izleyin asla pişman olmazsınız
dr-
dr-

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu seri bir çılgın cidden :)Şimdi karşılaştırma yapıyoruz doğal olarak ama ben 1 ve 4 arasında çok kaldım..Sanırım şöyle olur benim için 1-4-3-2..Cindy nasıl bir kızsın sen bu ne saflıktır o apayrı zaten de devamı olabilir diye duydum umarım aynı tadı almaya devam edebiliriz..Çok başarılı..
galatasarayli-90
galatasarayli-90

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fazla gülünmesi gereken değil ama Sindy'nin saflıkları bakımından süper bir film olmuş. Ama Korkunç bir film 5 çıkacaksa bundan çok daha güzel olmalı bence...
Soner Ç.
Soner Ç.

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Her sahnesi komik,hepsinde bir gonderme var.bence bu seri dunyanın en komik filmlerinin basında geliyo.
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bir filmde bu kadar güldüm desem yalan olmaz korku ne kelime resmen komedi :D:D:D
Sdk-JK
Sdk-JK

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence serinin en güzel filmiydi...Çok beqendim özellkle Testere filmini çok qüzel uydurmuşlar :D10 üzernden 10 bile verebilirm
solidussnake
solidussnake

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel ve başarılı bir film.3. bölümden sonra serinin en iyisi.Jim Abrahams ve David Zucker kalitesini koymuş ortaya.Absürd komedide senaryo ağır basmak zorunda değil.
baba6b
baba6b

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence güzel bir film 5.cisi cewirilise ii olur!
stellaipek
stellaipek

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Okadar güzelki dünyanın en güzel filmi
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya film o kadar kötü deil ben aslında beğendim gzldi
ismet-ar
ismet-ar

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya artık eskisi gibi tat wermiyo güzeldi ama 1. si gibi olamaz
lmystery
lmystery

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
süper bi film herkes izlesin tabi izlemeden önce dalga geçilen filmleri bilmek gerek ama bana biraz kısa geldi yada izlemeye doyamadım filmin başladığı sahnede çok güzel yanlış ayağı falan kesiio. bence bu filmde ki en komik sahne deburasıydı en iyide testere ile dalga geçilmiş.kurgusu güzel ama uzaylı işlemeleri sıktı beni yinede harikaa