Korkunç Bir Film 4
3,6

nuft
nuft

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
adı üstünde korkunç bir film olmuş, serinin devam etmeyecek olması beni teselli eden tek şey.
some-kind-of-monster
some-kind-of-monster

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gercekten guzel bir film serinin en begendigim filmi oldu
emrah181889
emrah181889

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya süper bi film tabiki 1.si akdar olamasada ama yinede güzel:Dkesinlikle izleyin asla pişman olmazsınız
badcho
badcho

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film komik değildi. Çok fazla saçmalanmış ve espriler yerlerde sürünüyor.Çok bayat. Parama ve zamanıma acıdım açıkçası.
ferobadici
ferobadici

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
serinin en kötüsü beğenmedim
berk-diler
berk-diler

24 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Benm en favory komedi filmim zaten Scary movie serisiydi. Genelde çook başarılı filmler 2leme olarak çıktığı için bende 4.sünden ümidimi kesmiştim. 4.filmindende süper bişey bekliyorum ama tabiki dalga geçtiği bazı korku filmlerini izlemediğim için de biraz hayl kırıklığım war ama herşeye ramen güzel olacak bence
opethman
opethman

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Scary Movie serisini izledikten sonra serinin 4. filmini izleyerek, bu işi bu sefer beceremediklerini söyleyebilirim.
Senaryo çok zoraki olmuş gibi. 3 teki senaryoda da çatlaklar vardı ama filmin geneline bakınca gayet eğlendiriciydi.
Oyunculuklar ve seriye saygı açısından izlenebilir..
6/10
efoe
efoe

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ya 1.,2.,3. ve sonunda 4. komedi ile karşımızda
filmde etkin skeçlerin ve filmleri acayip komediye çeken hareketler ve sindy miz var.testere dünyalar savaşı garez ve köy filmlerini mide patlatan komedi yapmak ve bize sunmak için çalışan david zuckere teşekkür ve tebriklerimi sunmaktan kıvanç ve onur duyuyorum....
nicolasanelka85
nicolasanelka85

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son aylarda gülmediğim kadar güldüm iyiydi yaa...
amaç güldürmekse ben filmi izlerken gülmekten yoruldum :)
sbdofeti
sbdofeti

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bir kaç sahnesi dışında pek komik bulmadım. sanki dalga geçilen filmlerin her sahnesiyle dalga geçilme zorunluluğu varmış gibi araya pek alakasız sahneler konmuştu. Bu da filme bir sıkıştırılmış bir hava katıyor. bir de bu tür filmlerdeki saçma ve gereksiz abartılı ve yapmacık cinsellik esprileri burdada var
gul-nw
gul-nw

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika bir film..espriden anlıyosanız çok gülersiniz tabi eleştirdiği filmleri izlemenizde esprileri anlamanız için önemli :)
lp-gitarist
lp-gitarist

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
aslında shaqonneil'la dalga geçtikleri ii olmuş hele kızın 'burda dinazor öldürmüşler lafına bayıldıımmmmm
i-am-freddy
i-am-freddy

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu film çok şanslı bir şekilde bereketli bir film döneminde çıktı ortaya vallaha. War Of The Worlds, Saw, Village filan adamların eline deli malzeme geçti. Daha iyi kullanabilirlerdi ama kesinlikle güzel bir filmdi. Güldürmüyor dersem yalan söylerim bu filmi de öneririm 3ü sevdiyseniz bunu da muhakkak sevekcesinizdir
bjkdragon2000
bjkdragon2000

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
aslında dığer serılere qore daha düşük bır performans serqıledı mesela testere ve köy ün daha qülünç olmasını beklerdım sonlara doqruda ıyıce sacmalamıslar.son fılm daha qüzel olabılırdı
carewen-arda
carewen-arda

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
baştan sona non-stop komedi...