Korkunç Bir Film 4
3,6

milla-jo
milla-jo

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ilk 3 filmle karşılaştırma yapmayacağım. Bazı sahnelerde abartıya kaçsalarda gerçekten keyif vericiydi. Ve komikti.
+frekans
+frekans

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi serinin en kötüsü olarak gördüm kötü değil tabiki ama çokta iyi değil benceeeee
09tekke
09tekke

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
orta derecede bir film.am bu filmden tad almak ve anlamak için dalga geçilen filmlerin önceden izlenilmis olamsi gerekir
topak1983
topak1983

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu fılmın 2. serısınden baska bölımlerı ızlenmez çok basıt omus bence
dogan-206
dogan-206

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gecen yılın tanındık fılmleri ilee gusel bır sekılde dalga gecen eglenceli bir film..ozellıkle testere ıle alay ettıgı sahneler cok hosss..tabii dunyalar savasınıda unutmamıss...ızleyın hos vakıt gecırmek ıcın:)
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film süper.aslında korku filmlerinin ele alan bir komedi türü.Ama aşrı komik bence izlemelisiniz.ben basketbolcu oldugum ıcın shquılle o'neal super oynamıs,az ama uz oynamıs fılmde bence gulmek ıcın ızlemelısınız:)
aynurhamamci
aynurhamamci

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence oldukça iyi.Leslie Nielsen hala döktürüyor.
dirensar
dirensar

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
Resmen insanlari güldürücez diye tepinmisler. Fakat bagzi sahneler basarili.
the-o-c
the-o-c

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
serinin ilk 3 filmi kadar güzeldi bence...
mertsensari
mertsensari

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben filmi izledim,ama izledikten sonra filmin çok boş bir zaman kaybı olduğunu anladım artık amerikalılar komedi ve espiri anlayışlarını değiştirmeliler.Bizi de uyutmasınlar artık evet eskiler güzleldi ama bırakalım onlar o güzelliklerinde kalsınlar. Sonuçta seyretmeyin gülmüyorsunuz gülemiyorsunuz artık beklediğiniz espiri aynı şekilde gerçekleşiyor komikte gelmiyor dolasıyla
orsau
orsau

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence serinin en başarılı filmi olmuş!gerek müzikleri gerek efektleri ile başlı başışa mükemmele ulaşmış. daha ilk dakikadan gol atan;güldürmeye başlayan; korku filmlerinin eksiklerini bulup ti’yr alan serinin en başarılı filmi olduğunun inancıydayım! izlemeyen mutlaka izlesin şimdiden iyi seyirler
solidussnake
solidussnake

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel ve başarılı bir film.3. bölümden sonra serinin en iyisi.Jim Abrahams ve David Zucker kalitesini koymuş ortaya.Absürd komedide senaryo ağır basmak zorunda değil.
ismet-ar
ismet-ar

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya artık eskisi gibi tat wermiyo güzeldi ama 1. si gibi olamaz
aknagyerla
aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence birinci filmden sonra en güzeli bu filmdi özelliklede cindy nin geçmişi falan ve filmin başı çok güzeldi
yasoergin
yasoergin

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Güzel yapmışlar ama oyuncu performansı iyi degıl ama gıdıp ızleyın derım