Korkunç Bir Film 4
3,6

cemertem
cemertem

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmi izlerken dünyalar savaşını izler gibi oldum yani bu kadarmı benzetilir yuh dedirtecek kadar benzerlik var... isimler karakter tiplemeleri herşey aynı eski filmlerdeki gibi herşeyi tiye almamışlar aksine korkutucu ve gerici sahneleri önplana çıkarmışlar. İnanın bana korkunç bir film 3deki gibi siyahi komedi kadın tiplemeleri yok filmde... 3. filmi hatırlayanlar morpheus sahnesini bilirler kahin kadınla ilişkili sahne ordaki komedi hiçbirşeye değişilmez. Hani televizyonun içindeki yaratıkla dövüştüğü sahne süper... bu filmede buna benzer bir sahne yok ndendir bilinmez benzerlikleri hat safhaya çıkarmışlar. Allah aşkına neden böyle yaptınız! Ben sizden tiye almanızı beklerken siz tam aksini yaptınız filmde zenci oyuncularda olmasa inanın tutulmaz çünkü filmi ayakta tutanlar onlar... Yine eski film karakterleri filmde var ama afişte gördüğümüz King Kong filminin gorili filmde yok yinede izlenmesi gereken bir film...her zamanki gibi süresi bir buçuk saat bile etmiyor... daha uzun olsa iyi olurdu...şunuda hatırlatmadan geçemeyeceğim: filmde dialoglar çok fazla , gereksiz komedi oyunlarına fazlaca girilmiş, oyuncular eski filmlere nazaran çok daha başarılı...saygılar...
quenius
quenius

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel filmdi, serinin en düzgünlerinden bi tanesi. bence kesinlikle izleyin. sonuçta bir başyapıt değil, eğlencelik.
Sebulba
Sebulba

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
yine rekorlar kıran filmlerin,en can alıcı noktalarıyla pata küte alay eden bir filmdi..ama gerçekten insanı gülmekten kırıp geçiren bir film..
cool-bixente
cool-bixente

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Gittik, gördük, güldük. Ama izlemesem de olurdu. Dehşet bir komedi değil. Bazı sahneler çok saçma ama bazı sahneler gerçekten komikti. Korkunç Bir Film serisinin fanatikleri kaçırmasın derim, ama komedi filmi arıyorsanız daha iyileri var.
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk önce 4.filmi beğenmedim.1 2 ve 3 kadar komik gelmedi.
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bir filmde bu kadar güldüm desem yalan olmaz korku ne kelime resmen komedi :D:D:D
carmit-b
carmit-b

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
keşke bu filmi çekmeslerdide akıllarda üçüncüsüyle kalsaydı serinin en kötü filmi gerçekten çok hayal kırıklığına uğradım
duygudhd
duygudhd

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hiç güzel değildi.kendimi zorladım gülmek için
mahmut-saral
mahmut-saral

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
muhteşem. dünyanın en iyi komedi serisi.
artık komedi filmlerinin başrol oyuncularına baktığına inanmıyorum zaten. jim carrey falan hikaye film ortada işte... izleyin görün
buda yetmesse amerikan pastası o da yetmezse
high school high i seyredin. muhteşem filmler hepsi. yalancı yalancı da süper (en iyi j.c. filmi)
egemendag
egemendag

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı özellikle çok komik ve akıcı geçiyor.İkinci bölümde daha çok dünyalar savaşından sahneler olması ve uzun diyaloglar biraz ortalığı sakinleştirmesine rağmen filmi çok beğendim.Komedi filmini bulmaktan zorlandığımız bu günlerde dertlere deva olacak nitelikte...
tayyyar
tayyyar

11 Haziran 2006 tarihinde eklendi
çok güzel hazırlanmış bir film yani gene güzel eleştiriler güzel film alıntıları herşeyle güzel dalga geçmişler izlenilmesi gereken bir film ister sinema ister cd fark etmez izleyin derimben .carmen electra nın da sexy körü oynaması çok güzel olmuş fragmanındada izleye bilirsiniz gülmekten kopacaksınız :-))
KogeoM
KogeoM

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
1,5 ay önce izledim ben bu filmi,, gerçekten güldürecek bi kaç sahne var onun dışında fazla elle tutulur bişe yok :( testereyle dalga geçilen kısım hoş olmuş :D
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya film o kadar kötü deil ben aslında beğendim gzldi
muzafferkabaci
muzafferkabaci

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok çok güzel değil...arkadaşımla gittik.evet bazı yerlerde gülüyosun.ama çok çok değil.idare eder bir yapım.zaten korku filmlerini ti ye alan bir yapım...böylece bu korkunç film serisi de umarım bitti...(en azından afişinde öyle yazıyordu.)eğer korku filmlerini ti ye alan, az çok komik olan bir yapım izlemek istiyosanız işte buyurun size korkunç bir film 4...(ayrıca ben ikinci yarıyı çok kısa buldum..)
darkpower-2
darkpower-2

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film bence güzel ama ben başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum.Korkunç Bir Film serisi içinde en çok oy alan bu ama aynı zamanda en kötü yorumları alan da bu.Allah aşkına yorumunuza göre puan verin.