Çok beğendiğim bir bölüm daha:) yanlış bacak hikayesi koparttı beni, testere en sevdiğim filmdir,ama cıvığını çıkarmamışlar çok beğendim:) serinin en iyi bölümüydü bence
ya film aslında guzel bi film,ama fragmanında filmin en komik yerleri gösterildiği için gülme oranım beklediğimden az oldu.testereyi iyi tilemişler,köy brokebackte eğlenceli anlatıldı,seriye devam edilmeli bence..
İlk 3 filme göre bence serinin en kötü filmi.Beğenen arkadaşların gerçekten hangş enstanteden hoşlandıklarını çok merak ettim.Bana sorarsanız boş zamanınız varsa ve yapacak hiçbir şey bulamadıysanız gideceğiniz film türüdür.Hususi olarak bu film için zaman yaratmayın.Kayıp olur.
Bence bu filim cok daha zekice hazırlanmıs gülmekten yarıldım ilk 3 filimde cinsellik komedisi cok yoğundu bu filimde ise herr konuyu tee ye alıolar süper
bu filmle ilgili beklentilerim beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü çok sıkıcıydı aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümeze koyuyolar sonu ne zaman gelicek diye bekledim açıkçası beni çok fazla güldürmedi