Korkunç Bir Film 4

kötü deil baya da güldüm ama daha çok filmi ele alablrdi 6/10
aya2002
aya2002

16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
hala gülüyorum ya, o toplantı sırasında kadının girmesi ve birleşmiş milletlerdeki sahne süperdi gülmekten öldüm. tek kötü yanı kısa yapmıslar bitince keske daha uzun sürseydi diyorsunuz
emirgulay
emirgulay

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar ya filmi izleyince gerçekten hayal kırıklına uğradım serinin en kötü filmi
usta-skywalker
usta-skywalker

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film her zamanki gibi güzeldi ama 3leme dışında gibiydi ve tempo düşüklüğü vardı.çok kısaydı.diğerleri kadar komik değildi.10 üzerinden 7 derim.umarım bu enfes seri bununla sonlanmaz.
punkart88
punkart88

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
1 en güzeliydi buda en kötüsü
mgungor1
mgungor1

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Dsiğerlerine göre daha az zevk aldım yinede başarılı bir yapım...
metefb28
metefb28

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bu filmin yapımcıları işini biliyo war of the world le ancak bukadar güzel dalga geçilirdi. gerçekden eğlenceli bir film. ama söylemeden yapamicam sonu daha güzel ve komik bitebilirdi...
cndybuse
cndybuse

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
diğer serilere nazaran etkileyici bulduğumu söyleyemem.bu filmde yazacak birşeyler bulamamışlar bence.2-3 sahnesi dışında vasat.
kafkef6180
kafkef6180

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi seven arkadaşlar 5. film yoldaa benim bütün bölümleri sevdim
8elyense8
8elyense8

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gittikçe daha kötü ve sıkıcı olmaya başladı scary movie serisi.gerçekten korkunç kötü olmaya başaldı.ben 2.cd'de uyudum şahsen :)
galatasarayli-90
galatasarayli-90

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fazla gülünmesi gereken değil ama Sindy'nin saflıkları bakımından süper bir film olmuş. Ama Korkunç bir film 5 çıkacaksa bundan çok daha güzel olmalı bence...
sezin-darmar
sezin-darmar

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
açıkçası filmi beğenmedim.bir-iki komik sahne dışında gülmedim.Sinemaya gidip izlemeye değmez.wcd veya dvd ye değebilir.hayalkırıklığııı.
edatuna93
edatuna93

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence çok komik bir filmdi. Özellikle George Bush ile dalga geçilmesi harika olmuş. Bir de kör kadın sahnelerini çok beğendim.
ryanar
ryanar

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Serinin en kötü filmi.Serinin tamamından gerçekten çok hoşlanmıştım büyük beklentiyle gittim ancak bu sefer sinemada izlenmeyi haketmiyor.Tavsiyem evinizde izlemeniz.Umarım yakında daha iyileriyle karşılaşırız.