egemendag
5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı özellikle çok komik ve akıcı geçiyor.İkinci bölümde daha çok dünyalar savaşından sahneler olması ve uzun diyaloglar biraz ortalığı sakinleştirmesine rağmen filmi çok beğendim.Komedi filmini bulmaktan zorlandığımız bu günlerde dertlere deva olacak nitelikte...
1,5 ay önce izledim ben bu filmi,, gerçekten güldürecek bi kaç sahne var onun dışında fazla elle tutulur bişe yok :( testereyle dalga geçilen kısım hoş olmuş :D
Çok beğendiğim bir bölüm daha:) yanlış bacak hikayesi koparttı beni, testere en sevdiğim filmdir,ama cıvığını çıkarmamışlar çok beğendim:) serinin en iyi bölümüydü bence
ya film aslında guzel bi film,ama fragmanında filmin en komik yerleri gösterildiği için gülme oranım beklediğimden az oldu.testereyi iyi tilemişler,köy brokebackte eğlenceli anlatıldı,seriye devam edilmeli bence..
bu filmle ilgili beklentilerim beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü çok sıkıcıydı aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümeze koyuyolar sonu ne zaman gelicek diye bekledim açıkçası beni çok fazla güldürmedi
mükemmel olmuş. bence bu serinin en komik filmi. artık komik film izlemeye hasret kaldığımız bir dönemde vizyona girmesi daha güzel oldu. herkese izlemesini tavsiye ederim. eğlence garanti....
Bu film 1'ni 2'sini 3'ünü izledim her sahnesinde kahkadan büğuldum.Eminimki 4. film de süper olur.Bu film'mi yapana teşekkür ediyorum çünkü ben kamadi flim'lerine bayılır bu film'min bir diziye dönüştürülmesini istiyorum 8-9 filmlik bir flim olur inşallah hatta bir televizyon dizisine bile dönüştürülür.Benim söylüceklerim bu kadar iyi seyirler:)
Diğer Serilerinin izlemediyseniz Bu Film Anlıyamasınız. + Son Filmde Biraz anlamınız içinde GırGır Geçen filmlerin hepsini Seyretmeniz Lazım Ben Acaip güldüm
hala gülüyorum ya, o toplantı sırasında kadının girmesi ve birleşmiş milletlerdeki sahne süperdi gülmekten öldüm. tek kötü yanı kısa yapmıslar bitince keske daha uzun sürseydi diyorsunuz