Çevirmen
3,7

mertdemirer
mertdemirer

24 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Oyuncuların performansı çok güzel sdyney pollack uzun bir aradan sonra çok güzel bir filmle dönmüş.Konusu ve sonu alışılmılın dışında kısacası kaçırılmaması gereken bir film
fatihyurt28
fatihyurt28

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
müthişş film gerçekçii abooovv:)
aysberg03
aysberg03

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hakikaten çok sağlam film. şu afrika hikayesi çok etkileyici. intikam üzerine . dolu dolu bir film filmde biraz howard hawks izleri gördüm. ama başarılı . tavsiye edilir
ufuk-olcay
ufuk-olcay

10 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film.Sürükleyici ve gerilim dolu bir film.Nicole'den bu kadar beklemezdim.harika oynadı.Sean Penn'i de tebrik ediyorum.kesinlikle gitmelisiniz.Kaçırmayın.
semih1311
semih1311

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film daha inandırıcı ve zekice bir senaryoyla çekilseydi,bu kadroyla daha iyi işler başarılabilirdi.Daha iyi bir film yoksa izlenebilir.
ibrahimolcal
ibrahimolcal

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Acaip bir film. İlk başlarda iyice heyecanlı olan film nedense sonrada doğru monotonlaşıp insanı sıkmaya başlıyor. Daha iyi olabilirdi. Eğer başka bir alternatifiniz varsa bence onu izleyin. İyi seyirler.
az1903
az1903

23 Nisan 2005 tarihinde eklendi
bence film çok güzel ama bazı yerleri çelişkili geldi. oscar alması gerkiyor. ikincisi çevrilebilir çevrilirsede daha romantik bir film olabilir