Çevirmen
3,7

caneri16
caneri16

31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
oldukca basıt bı fılm..ıkı dew oyuncunun oynamasına bıle gerek yoktu..farklı bı yonu olmayan bı fılm.
si-ar
si-ar

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok şeyler bekleyipte beklediğimin yarısını alamadıgım film.
drema
drema

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ben şimdi görünce hatırladım bu filmi seyrettiğimi. Benim gibi filmografi hafızası güçlü biri unutuyorsa silik demek ki... Ne yapalım, gerçekler acıdır.
verbalkint92
verbalkint92

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yaklaşık 5-6 yıldır film yapmayan Pollack’ın filmini merakla bekliyordum.Beklentilerimin altında buldum filmi.Film Pollack’ın politik gerilime yatkın stiline tamamen uygun bir öykü içermesine ragmen, önceki filmlerdeki ustalığına hiç mi hiç yaklaşmıyor.Filmdeki ritm bozuklugu bariz biçimde ön planda.Fevkalade karakter calışmalarına ragmen senaryonun olaya yogunlaşamamasından dolayı saglam bir politik-gerilim demek bir hayli zor.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

28 Şubat 2021 tarihinde eklendi
birleşmiş milletler.. Süikast.. Afrika.. Karışık film.. Çok kişi olunca kim neci karışıyor sıkça… dikkatli seyretin...
captaintox
captaintox

8 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsun elde güzel bir senaryo yok izledikten sonra bu filmi kime bağışlayabilirim (kimsede almazki şimdi bunu) dediğiniz filmlerden.kesinlişkle arşivlik değil. sonuna kadar sabredebilecekmisiniz o bile meçhul.
avril-zehra
avril-zehra

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok harika olduğu söylenemez ,başı güzeldi de gerisi çekici değildi
ihaykir
ihaykir

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmin başında zaten sonuca etki edecek karakterler gözümüzün içine sokulurcasına belirtiliyor sadece bize kalan biraz dikkat ve hayal gücü.Fİlmde beni şaşırtacak hiç bir olay olmadı böyle oluncada bende hiç bir etki bırakmadı vasat bir yapım.
fpegasos
fpegasos

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
fena değil ancak zamanınızı kitap okuyarak geçirin derim ben.
bkmzsnm
bkmzsnm

24 Nisan 2005 tarihinde eklendi
bence film fena değildi.kötü bi film değil ama fazla iyi de sayılmaz.sean pean'in oynadığı her film ayrı bir güzellik kazanıyo,yanına da nicole kidman'ı verdiğiniz zaman insan daha fazlasını bekliyo açıkcası.zaten filmde de kayda değer bi tek bu ikili vardı.sean pean'i çok daha iyi yapımlarda görmek isterim.
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
oyuncular ilgimi cekdıgı ıcın ızledım aslında begendımde fena sayılmazz
ibrahimolcal
ibrahimolcal

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Acaip bir film. İlk başlarda iyice heyecanlı olan film nedense sonrada doğru monotonlaşıp insanı sıkmaya başlıyor. Daha iyi olabilirdi. Eğer başka bir alternatifiniz varsa bence onu izleyin. İyi seyirler.