Çevirmen
3,7

Ahmet G.
Ahmet G.

4 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
N.Kidman ve S.Penn hayranı biriolduğum için mi yoksa gerçekten de iyi olduğu için mi bilemiyorum ama ben beğendim.Ama olayların ilerleyişi kolay tahmin edilebiliyor.Oyunculuğa diyecek yok tabi.Tavsiye ederim.Bu Birleşmiş Milletlerde çalışmak da ne zormuş abi ya! 8/10
tarhansimsek
tarhansimsek

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ben fazlasıyla beğendim. Ha konu aksiyon vasat falan ona bi dediğim yok fakat Sean Penn’in oyunculuğu tek başına koca filmi götürmüş. Kendi açımdan söleyeyim sürekli dvd arşivimden filim seçmekte zorlanan biri olarak bu filmi seçip izlemeten son derece mutluyum :) Nicole Kidman’ın güzelliği, Sean Penn’ın oyunculuk kabiliyeti...
e-ergener
e-ergener

27 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Film son günlerde izlediğim en güzel filmlerden biri idi hatta ilk 3 te.... Sean abi, nicole abla ve sydney amcam çok iyi iş çıkarmış... Zaten sırf bu filmin kadrosu için bile giderim ben, üçü de oscarlı artı yardımcılaro da en az onlar kadar iyi... Arkadaşların da dediği gibi, senaryo da farklı öyle olunca insan hiç istemese bile filme ilgi duyuyor. Tavsiye edeceğim son günlerdeki nadir filmlerden biri...
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
harika bir film.nicole kidman hayranlık uyandıracak derecede iyi oynamış.sean penn mi?
o zaten usta!
istanbulkadir
istanbulkadir

2 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Konusuyla, oyunculuklarıyla, müziğiyle harika bir film. Sıradan bir film diye bakılacak bir film nasıl olurmuş görün derim.
hellboy87
hellboy87

23 Nisan 2005 tarihinde eklendi
filme bugün gittim.gerçekten güzel.nicole kidman hayranları kaçırmasın ztn.Sean Pennle iyi bi ikili oluyorlar.Bu arada lisanı da yakışmış hani nicole’ye.Otobüs sahnesi mükemmel.Tavsiye ediyorum.
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya ben niye pek begenmedim bu filmi bana pek hoş gelmedi ama içinde nicole kidman var ben ona aşık oldugum için pek fazla kötülemek istemiyorum filmi :)) izleyin güzel güzel...
Eren Yenigün
Eren Yenigün

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir senaryoya sahip bi film ancak başlarda olan o etkileyici sahnelerden dolayı farklı ve ilginç şeyler beklerken, daha farklı gelişiyor olaylar ama vasat denilemeyecek kadar iyi bi filmdi sadece dram yönü çok zayıftı, gerilimin kıvamını da tam tutturamamışlar..o yüzden favorim deil ama 10/8 verdim...
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
sidney pollack&sean penn&nicole kidman üçlüsü harika.bu kimya çok tutmuş.film başarılı bir dram-aksiyon örneklerinden.sinemada izlenecek bir film.kesinlikle para ve vakit kaybı değil.
haylan-18
haylan-18

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmin ilk başları çok iyi fakat ilerledikçe vasatlaşıyor. filmi ne çekilen mekan ne de başrol oyuncuları sıradanlıktan kurtara bilmiş.emek var ama daha çok konu üzerinde çalışılsaymış daha güzel bir film olurmuş.kısaca izlesenizde izlemesenizde kaybedebileceğiniz hiç birşey yok.Tabii nicole hayran değilseniz.
iyomi
iyomi

16 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Çok heyecanlı ve sürükleyici bir film başta isimler çok fazla olunca kafam allak bullak oldu ama zamanla hepsini çözdüm sonlara doğru film çok duygusallaştı oyuncular mükemmel performans sergilemiş yine de çok çok mükemmel değil ama merak edip izlenebilcek bir film
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Süper bir film.... mutlaka izlenmeli
erdo1903
erdo1903

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
fragmanı cok cekıcıydı ızlenmesı gerekıyor gıbı
shrew90
shrew90

24 Nisan 2005 tarihinde eklendi
flim baya güzeldi ama bence bu tür bi filmde sean pennle nicole kidmanın arasında geçen duygusal sahneler filmin temposunu düşürmekten başka hiç bi işe yaramamış ama yinede konu olarak baya ilginç ve şu anda vizyondaki filmlerin en iisi
dittos
dittos

27 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Nihayet mesleğime dair bir film yapılmış düşüncesiyle izlemeye karar verdiğim "The Interpreter" son derece zekice ayrıntılar üzerine kurulu senaryosuyla beni çok etkiledi. Özellikle Nicole Kidman'ın film gereği uydurulan Ku dilini kullanma becerisine hayran oldum. Bazı sahneler aksamış, uzamış gibi görünse de hepsi çarpıcı birer ara finale bağlanıyordu. Buna örnek olarak patlama sahnesini verebilirim. Bence zevkle izlenecek filmlerden biri.