Avare
4,1

Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

8 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
O kadar güzel bir film ki ne yorum yapacağımı bile şaşırdım birden. Şu kadarını söyleyeyim, bütün replikleri ezberledim diyebilirim hatta şarkıları bile :) Muhteşem güzellikte bir film!
erzincansporlu
erzincansporlu

5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Allah’ım... İnanamıyorum... Taaa çocukluğuma döndüm birden... TV’den bu filmi babamla ve annemle izlemiştim.. İlk fırsatta VCD sini almam lazım... Ağlamlak istiyorum..
serverdigar
serverdigar

8 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bu film tüm zamanların belki de en arabesk filmi olarak hatırlanacak fakat bunun yanısıra o müthiş şarkı gibisi asla unutulmayacak..
Stanley-2
Stanley-2

6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
yapıldığı zamana göre kesinlikle görkemli bir film. senaryo ve oyuncular bana biraz yeşil çamı hatırlattı. bence filmde ABD yapımı filmlerin etkisi var gibi. bir de filmdeki şarkılı kısımları çıkarırsak süresi 1.5 saate düşer. o kadar çok klip varki filmde rahatça bir albüm çıkar onalardan. açıkçası bir yerden sonra sıktı beni biraz. ama şunu da söylemek gerek ayakta alkışlanacak kalitede bir film. yazdığım olumsuz şeyler belki de hint filmlerine alışık olmadığımdandır. son olarak: MUTLAKA İZLEYİN
atillo
atillo

13 Şubat 2004 tarihinde eklendi
film yeniden gösterime girse yine milyon dolar hasılat yapabilecek kapasitede...tek kelimeyle muhteşem herkes bir yolunu bulup bu filmi izlesin