kadir503
6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Oldukça dramatik ve estetik, 50’li yılların önemli yapıtlarından. Günümüzde çekildiği dönemdeki etkisini tam olarak koruyamasa da hala kalite bir yapım konumundadır. Özellikle ilham kaynağı olduğu onlarca filme bakarsak, ne kadar önemli bir film olduğu anlaşılacaktır. Her sinefil öyle veya böyle izlemeli...
yapıldığı zamana göre kesinlikle görkemli bir film. senaryo ve oyuncular bana biraz yeşil çamı hatırlattı. bence filmde ABD yapımı filmlerin etkisi var gibi. bir de filmdeki şarkılı kısımları çıkarırsak süresi 1.5 saate düşer. o kadar çok klip varki filmde rahatça bir albüm çıkar onalardan. açıkçası bir yerden sonra sıktı beni biraz. ama şunu da söylemek gerek ayakta alkışlanacak kalitede bir film. yazdığım olumsuz şeyler belki de hint filmlerine alışık olmadığımdandır. son olarak: MUTLAKA İZLEYİN