volkanick
16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
İnanılmaz bir başyapıt.1951 yılında böyle bir hayal gücünü sinemaya aktarabilmek gerçekten çok önemli.Müzikler mükemmel. Ne söylenebilir ki izlemek lazım..
O kadar güzel bir film ki ne yorum yapacağımı bile şaşırdım birden. Şu kadarını söyleyeyim, bütün replikleri ezberledim diyebilirim hatta şarkıları bile :) Muhteşem güzellikte bir film!
bence gelmiş geçmiş tüm film leri sollayan bi film. böle bi film izlemedim daha harika yaa şiddetle tavsiye ederim yeni nesillere yada izlememiş olanlara.......
Eveeet yıl itibarı ile " 70 YILLIK" bir film oldu, dile kolay tamı tamına 70 yıllık bir film. Türk sinema tarihini derinden etkilemiş, neredeyse her bir senaryosuna ayrı bir film çekilmiş, filmde kullanılan müzikler bile karnaval tadında olan bir hint filmi, bu filmi ilk defa izleyecek olanlar için gerçek bir hazine. 1951 yılında bir senaryosu kurgusu ve müziği olan bir film akıl alır gibi değil.
1951 yilinda cekilmis raj kapor un hem yonetmen hem oyuncu olarak destek verdigi turk sinemasina ilham kaynagi olmus harika bir film. Oyuncularinin seslendirmesinin dahi ustalikla yapildigi bir bas yapit. Izlemeyenlerin hayatinda bir eksiklij hissedebilecegini dusundugum icin siddetle herkese tavsiye ederim. Dile kolay 70 yil önce vizyona girmis. Oynayanlar sesledirenler felan coktaan vefat etti. Hatta izleyenlerin bile cogunlugu bu dunyadan göçtü. Demem o ki bu film tarihi bir hazinedir. Iyi seyirler.