bashare
31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film çok hoştu özellikle italyayıda bana sevdirdi:) ama bence gordo rolündeki adam lamberg rolünü daha iyi yaptı gibi hep hayranlığım vardı zAten adam!a bu filmdede en iyi şekilde kendini sevdirdi:):)
Hilary Duff'ı bana sevdiren çok hoş,şarkıları çok güzel boş vakitte izlenebileceklik bir müzikal/komedi filmi ben çok beğendim kii filmi zileyipte beğenmdim diyen olmaz kanımca izleyin pişman olmazsınız...!!!8/10
ben hilary duff ı çok sevdiğim için kötü bi yorum yapamıycam çünkü çok seviyorum onu filmi değişikti izlerken keyif alabiliyo insan(hilarynin hiç bi filmi kötü deil)
ben filmi çıktığı ilk zamanlarda arkadaşlarımla izlemiştim ve gerçekten süperdi..zaten hilary duff hayranyım e bi de film güzel olunca bayıldım tabi :)
Hilary nin dier tüm filmlerine oranla güzel filmi.(dozen'i saymıyorumm gerçi ordada bi işe yaramaıodu ama) en sevdiim filmi bu. dier tüm filmleri bence rezalet. küçükken oynadığı casper filmi ve bu hariç oynadıı tüm filmlerini bi çeşit rezalet olarak yorumluyuorum. bu kız sadece şarkı söylesin mümkünse lütfen. hilary ile ilgili her konuda bunu söylüyorum ama bence lindasy 'nin oyunculuğu daha iyi ama onunda sesi bi abus. yaaa harbi diom bu ikisi rolleri paylaşsın,biri sarkıcı olsn(Hilary) aktrist de (Lindsay) olsn. Çünkü hilary nin oyunculuğu bu filme kadar gayet iyidi. cady banks de bile iyidi. cinderella story den sora aklı bi karıs havaya uçtu heralde büyüdüm büyüdüm derken o güzelim oyunculk yeteneğini yitirdi bence...
Hilary Duff'ın henüz kötü bir filmini seyretmedim çok tatlı güzel bir film konu güze oyuncular iyi ortam(İtalya) zaten muhteşem sonuç da gayet tatmin edici:)))