Cannibal Holocaust
2,9

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

11 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Yönetmeninin gözaltına alındığı olağanüstü görüntülere sahip, insanın kanını donduran yapıda bir film.. Görüntüler o kadar gerçekçidir ki Deodato oyuncularının gerçekten kazıklara saplanmadığını mahkemede kanıtlamak zorunda kalmıştır ve ancak bundan sonra beraat edebilmiştir. Evet kesinlikle izlediğim en rahatsız edici filmerdendir Cannibal Holocaust. Blair Witch Project ile hatırlanan ve sonrasında da Rec Cloverfield Paranormal Activity gibi yakın dönem örnekleriyle de popüler hale gelen bir alt türün öncüsüdür Ruggero Deodato’nun sahte-belgeseli. Bir kez daha izlemek yürek ve cesaret ister gerçekten, çok çok şiddete dayanıklı biri değilseniz özellikle tavsiye etmeyeceğim bir film zira birçok rahatsız edici, izleyiciyi rahat bırakmayacak görüntüler barındırıyor içinde filmi izleyip ilerleyebilirseniz eğer, Sinema tarihindeki nadirliğinden ötürü izleme listenize alın derim. Bir de Riz Ortolani nin müzikleri çok ama çok rahatsız edici. Bulabilirseniz ve midenize güveniyorsanız izleyebilirsiniz
beck31
beck31

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Evet kesinlikle izlediğim en rahatsız edici filmerdendir Cannibal Holocaust.Bir kez daha izlemek yürek ve cesaret ister gerçekten, çok çok şiddete dayanıklı biri değilseniz özellikle tavsiye etmeyeceğim bir film zira birçok rahatsız edici, sizi rahat bırakmayacak görüntü barındırıyor filmi izleyip ilerleyebilirseniz eğer.Sinema tarihindeki nadirliğinden ötürü izleme listenize alın derim.Bir de Riz Ortolaninin müzikleri çok ama çok rahatsız edici.7.5/10