jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bir filmdi,ben beğendim aksiyon-macera bir arada güzel bir şekilde harmanlanmış.oyunculuklar da iyiydi.arsen lüpen’in gemiden kaçarkenki koşma sahnesi çok komikti.izlemek isteyenlere iyi seyirler derim.8/10
Sonunu anlamadım gerçekten. Böyle ekrana boş boş baktım, bitmediğine inandım uzun bir süre. Sona kadar her şey süper gelişmişti, heyecan hiç eksilmemişti; ama sonu cidden olmamış yani. yarım bırakılmış. insanın aklı filmde kalıyor. bu da benim hoşuma giden bir şey değil. hayal kırıklığına uğradım vallahi. ama şunu da belirteyim, başrol oyuncusu cidden sıkı bir oyuncu. neden daha fazla filmde görmüyoruz anlamadım.
aldığı puaanı kesinlikle hak etmiyor 6.4 bu film için çok düşük puan verenleri anlamak imkansız en az 8 puan almalıydı senaryo güzel oyunculuklar güzel sürükleyi ve devamı umarım gelir hikaye devam etmeli bence bu filmi izleyin kesinlikle pişman olmayacaksınız aldığı puana bakmayın 10/8
etkileyiciydi bence 2 saatlik bir süre içerisine pek çok şey sığdırmışlar yalnız dikkatimi çeken burda oyuncular arasında 'eva green'in verilmemesi bence o da bu filmde çok başarılı 10/8
bence gayet güzel hatta muhteşemdi romain duris'in performansı da harikaydı,tamam biraz uzun olabilir ama bu filmde kafa yormaya ve anlamaya çalışanlar için filmin gerilimini unutturup sıkıntı yaratacak boyutta değildi.
aslında filmi izlemeye az bi beklentiyle gittim buda filmi beğenmeme neden olmuş olabilir. filmi gerçekten birz uzun tuttmuşler ama mekanlar kıyafetler gibi etkenleriyle izlenebilir.
Başarılı, güzel bir film şaheser demekte yanlış olur ama bence 10/8'i hak ediyor.Kitaplardan uyarlama filmler olduğunda durum hep aynıdır.Kitaplar çok güzel olup iştahla okursunuz sonrasında da aynı zevki filmde bulacağınızı sanırsınız ama yanılırsınız bu her zaman böyledir filmini izlediğinizde hayal kırıklığı yaratır.Film elinizde ise ve güzel mi ki diye düşünmeyin hemen izleyin derim ben.
Bu kadar bütçe ayrılmış film çekim hatası olurmu evet olur .araba camını kiriyor sonra yani 5 dk sonra binip cami kapatip gidio.bu olmaması gereken bir hata ama.maalesef.olmus.belki kmse görmemiş olabilir ama ben yasar usta görür ..