Saklambaç
3,9

mediha199
mediha199

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
eh işte... sonu tuhaftı daha orjinal olabilirdi..
the-end-2
the-end-2

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
az da olsa gerici bir film ben gerildim,az ama açıkcası izlenebilir türden.
bisikletlikyz
bisikletlikyz

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmde tek güzel olan şey Dakota Fanning’in performansı...Robert abiye laf etmiyorum zaten ama film olmamış maalesef...Aceleye gelmişş gibi gözüken basit bir film...Bir de Küçük Kıyamet’in burdaki saat kavramından etkilendiği belli...Belki de rastlantıdır bilemem tabi....
tears-of-love
tears-of-love

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tipsiz genc sen ne adamsın ya filmin sonunu söledin adam gibi yorumunu yazsana neden izlemek isteyenlerin hevesini kırıyorsun
selenyildiz1992
selenyildiz1992

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
fena değildi sadece dier korku filmleri gibi saçma sahneler çoklukta diildi
zdilaver
zdilaver

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sıkıcı ve sıradandı..
constantine-2
constantine-2

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Walla bazı arkadaşlar filmin sonunu dikkatle izlersen tahmin edebilirsin fln demişlerdi. Hiç de tahmin edemedim, sonunda kaldım. Robert de Niro, çok başarılıydı, özellikle sonlarda. ahım şahım bir film değil ama güzel olmuş.
ze-ku
ze-ku

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Emily depresyonu,David gizemi ve filmin son karesi olan Emily'nin resim çizimi izlemelisiniz.
veydeta
veydeta

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
fena bir film degildi.çok güzel degil ama kötüde degil.izleyenler birşey kaybetmez açıkçası..
keiraknightley-2
keiraknightley-2

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
bu filmi sinemada izledim. dak.'ı o kadtar da övmeyin. ı am sam filmindeki harika performansı bni etkilemisti sdece. resmen secret window u ti ye almıslar. D.Niro ve dak. uymamıslar. ama ikisini de farkıl oyunculuk sergilediklerine göre değerlndrsek guzel oyuncluk. hersey çoq bayyat izelemseniz de olabilir. yanlızca bazı özel sahneler içn izelenebilr. 10/6
BeckhaM-2
BeckhaM-2

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
FiLmin cogu sahnesinde ne oLacagını anLadm katiLin kim oLduguda dahiL.bu tur fiLmLer artık peq tutmuyor izLenir ama cok seyLer beqLeyenLeri hayaL kırıkLıgına ugratır.
matraksss-44
matraksss-44

29 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bu filmden önce Gizli Pencere filmini seyrettiğim için sonunu tahmin etmem hiç de zor olmadı. Genel olarak iyi bir film, oyuncular da çok iyi seçilmiş ama Gizli Pencere filmine bu kadar benzemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Gizli Pencere'yi seyretmediyseniz, izlemekten keyif alabilirsiniz :) :(
miroozkan87
miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
son zamanların popüler konusu şizofreni bu yüzden filmi hiç beğenmedim ama oyuncular isimleri gördüğünüz üzere gayet iyi...
hilalhosgor
hilalhosgor

8 Ekim 2005 tarihinde eklendi
açıkçası film sanırım biraz abartılmış.yani hiçde söylenildii kadar süper deil.tam tersi bu aralar bu tarz filmler çok yapılmaya başladı. biraz gizli pencere wari olmuş.pek beğenmedim.
verbalkint92
verbalkint92

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
de niro’nun bu filmde neden oynadıgını anlamış değilim.film kötü üstelik niro’yu basarılı da bulmadım.kendi türünün bayağı örneklerinden birisi.filmde gerilim sahneleri yok denecek kadar az.garip garip simgeler var ama anlamsız, o da izleyiciyi ayakta tutmak için.hayalkırıklığı.4/10