keyykeyy
6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Kötü film hem de çok kötü. Elle tutulur tarafı yok bu senaryonun. Bu senaryoya sahip bir film zaman geçirmek bile izlenmez ama Dakota filmi izletti. Ben hayatımda böyle bir çocuk oyuncu seyretmedim. Bir iki isim geçiyor çocuk oyuncu denildiği zaman ama Dakota bırakın onları sollamayı De Niro yu bile kıskançlıktan ağlatmıştır bu filmde. Karşısında oynamak kolay değil bence. Bu da onun her türlü duyguya bir anda hakim olabilmesinden kaynaklanıyor. Bence bu kız şimdiden sinema tarihine geçti. Büyüdüğü zaman nasıl bir oyuncu olabileceğini hayal edemiyor insan. Bu filmin tekrar seyredilmesi hep onun hatırına olabilecek bir şey. Yoksa seyrettiğim en kötü gerilim filmlerinden biriydi. De Niro kariyerine yazık ediyor bence...
Saklambaç için süpriz final dedikleri filmin taaaaaa başından anlışılıyor.Üstelik Hollywodd bu filmlede gösteriyorki hep aynı konulu yapımları çekmeye başladı.Ortada büyük bir konu sıkıntısı olduğu şayet.Saklambaç yanlızca Deniro ve Fanning'in oyunculuklarını görmek için katlanabilir hale geliyor.Bana kalırsa saklambaç yerine size bir Stephen King uyarlaması olan Gizli Pencere'yi öneririm.Bu tarz gerilimler arasındaki en iyi yapım gizli pencere bence...
tamam de niro’dan tutun da küçük kıza kadar herkes üstüne düşeni yapmış fakat film çok eksik. senaryosu basit. tamam sürpriz son olayı güzel de bir film sadece sondan ibaret de değildir. belirtmek gerekir ki sinemaya yeni bir yüz kazandı o da filmdeki küçük kız. o ne bakışlar yarabbim. yeni natalie portman haley joel osment olmaya aday bir isim. kusura bakmayın ismini bilmiyorum. onu da siz öğrenin:)
"klişelerden klişe begen" tadinda seri üretim ürünü bir pop-corn holywood gerilim filmi, ötesi degil. artik parada pulda gözü olmamasi gereken bir robert de niro abinin de neden son demlerinde bu tip vasat bir filmde yüzünü eskittigini akil dimak almiyor efendim..
imali imali resimler çizen ve hayali arkadasi olan ufak kiz, arkasinda gizemli bir patika bulunan kedili bir kasaba evi.. dahasi; güven vermeyen kasaba serifi, freddy tadinda saklambaç tekerlemeleri, sıkıntı vermeye başlayan psikolojik sorunlu protagonistler, müzikli atli karinca oyuncagi, oyuncak bebekler.. iyi geceler öpücükleri.. bu film, robert de niro ve ufak kızımıza rağmen temcit pilavidır benim gözümde..
bir de filmin iki sonu bulunuyor. benim izlediğim 2. sondu ve sanırım filmi sinemada izleyenler 1. sonu görmüş. o da filmin bir güzelliği diyelim.
...Oyunculuktan gelme John Polson'in (Mission Impossible 2'da Ethan Hunt'in ekibindeki helikopter pilotu Billy Baird olarak hatirlayabilirsininz) ilk yonetmenlik denemesi olan "Saklambac", duragan anlatimiyla seyicisini surpriz sona hazirlamaya calisan, ozelikle goruntu yonetimiyle dikkat ceken ancak yeterince doyurucu olmayan, son zamanlarda karsimiza cikan turunun diger orneklerine oranla cok da farkli seyler soyleyemeyen zamanla unutulacak cinsten bir gerilim ornegi. Kucuk yasta Sean Penn, Denzel Washington ve Tom Cruise gibi buyuk starlarla calisma firsati yakalayan ve de filmin tek izlenme nedeni olabilecek kucuk "buyuk' aktrist Dakota Fanning'in karsisinda Robert De Niro da maalesef ezilmekten kurtulamiyor. Zaten 1997'den (Copland ve Jackie Brown'dan bahsediyorum) beri gercek anlamda 'iyi' filmlerle karsimiza cikamayan eski popularitesinden uzak olan De Niro'nun da gun gectikce yildizi sonuyor, zaten bu proje secimleriyle de sonmeye devam edecek...(5/10)
filmi izlerken gizli pencereyi mi izliyorum yoksa saklambaçı mı diye çok kararsız kaldım resmen aynı senaryoyu oyuncuları değiştirerek vizyona koymuşlar kızın performansına dicek hiç bişey yok zaten diyen taş olur ama yinede robert de niro için gidilir
hıc begenmedım...fragmanlarındna etkolendım sınemada ama umdugum gıbı cıkmadı! zaten olan hersey zıfırı karanlıkd aoluo..! basarızı orta sevıyede buldugum bır fılm oldu!!! BOOGEYMAN bın kat daha ıyı ama halka 2 olamaz hıc bırı! saygılar
filmi seyrettim ve çokta iç açıcı bir film olduğunu söyliyemem. secret window u hatırlatan bir senaryonun farklı şekilde işlenmiş hali gibi geldi bana . Gerilim dozu bazen çok aşağılarda seyrediyor. Filmi seyretmeden sadece fragmana dayanarak puan vermiyelim ki doğru bi ölçüm olsun. Benim görüşüm sıradan bir gerilim filmi