kaliteliseyirci
24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
valla filmi beğenenler hiçte kusura bakmasın.seneryo bence 10 üzerinden 4 diyebilirim.bir sürü hata var filmde.filmin sonu bence tam bir hüsran.yani ne bu? dedim aynen.bir sürü mantık hatası var.gerilim yönüyle bakıcaksakda 10 üzerinden 6 veririm.kısacası filmi genel olarak ele aldığımızda robert de niro ve dakota fanning için seyredileceğini söyleyebilirim.Bu küçük kıza dikket edin.Çok can yakacak...
Filmde herşey dozundaydı..Yani sanki gerektiği kadar korkuosunuz gerektiği kadar geriliosnz...De Niroayrı bi harikaydı we küçük kızda rolünü çok guzel yapmış.Güzel bi sonu war şaşırtıyor insanı.7/10
arkadaşlar ben filmi islerken sonunda bi yer kaçırdım sanırım.Kızın çizdiği çift ba ne oluyodu(en önemli yer gitmiş :))bi de komşuların olayını anlamadım ne alakaydı.
IZLEMEDEN ONCE HERKESE SORDUM FILM NASIL DIYE %80 INI KOTU DEDI. BENDE INADINA IZLEDIM VE ARTIK BENDE O %20 LIK KESIMDEYIM . BENCE COK HOS BI FILM .TABIIKI BI BAS YAPIT DEGIL AMA SOYLENDIGI GIBI KOTUDE DEGIL. BENCE 7 Yİ HAK EDIYOR
Robert de Niro filmi sürüklüyor. Onun çok farklı rolleri kaldırabilen oyun gücü filme önemli katkıda bulunuyor. Saklambaç gerilim dozu iyi ayarlanmış, seyredilmeye değer bir film. Küçük oyuncuya da dikkat etmenizi tavsiye ederim.İlginç finali ile de dikkat çekici. Ama bir başyapıt değil.
film akıcı sıkılmadan izleniyor oldukçada insanı geriyor.tamda galiba iyi bir gerilim filmi seyrediyorum derken filmin sonu bir çuval inciri berbat ediyor düğüm çözülene kadar ilgiyle merakla izledim ama sonu tam fiyasko ve hayalkırıklığıydı sürpriz son bekleye bekleye karşımıza gene o bildik son çıktı.
uzakdoğu sinemasının yanında sönük kalan bir film. beklentileri kesinlikle karşılamıyor. çok daha iyisi yapılabilirdi. bu yüzden iyi bir film değil diyorum
filmde dakota fanningin oyunculugu gercekten muthis, o yastaki bir insanin bu rolü bu kadar iyi oynamasi gercekten sasirtici! bu arada film icinde ve trailerlarda surekli gecen "come out, come out wherever you are" repligini filmi uzun sure once seyretmeme ragmen hala unutamiyorum :)
Klasik sonlardan farkı adamın psikolog olması..Dakota harika oynamış.Süper oyuncu olcak büyüyünce.Senaryoda hafif çelişkiler olmasına rağmen güzel bir film..